Oua umplute cu ton
Un aperitiv excelent pentru masa de Craciun, o alternativa gustoasa la preparatele din porc.
Recomandat pentru Evenimente
craciunIngrediente
- lamaie1 bucata
- ou15 bucati
- patrunjel0
- marar0
- piper0 dupa gust
- maioneza clasica150 g
- ton1 conserva
- castravete acru2 bucati
- ceapa verde1 legatura
Preparare
Cele 15 oua se fierb tari, apoi se curata de coaja si se taie in jumatati, pe lung.
Galbenusurile oualelor se piseaza si se amesteca cu tonul din conserva, scurs de zeama si maruntit bine.
Legatura de ceapa verde se taie rondele mici, castravetii in saramura se toaca marunt, la fel si mararul si patrunjelul. Se amesteca bine toate.
Se pun toate intr-un bol mare, impreuna cu sucul de la lamaie, sare, piper si maioneza. Se omogenizeaza.
Se umplu jumatatile de oua cu acest amestec si se orneaza cu fire de marar si maioneza spritata.
Tips
Se servesc reci, de la frigider.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
first time
- person
"se intampla in viata ,a mea cel putin ,sa ai nevoie de....sex ps: mult sex :)"