Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Un aperitiv excelent pentru masa de Craciun, o alternativa gustoasa la preparatele din porc.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • ou15 bucati
  • patrunjel0
  • marar0
  • piper0 dupa gust
  • maioneza clasica150 g
  • ton1 conserva
  • castravete acru2 bucati
  • ceapa verde1 legatura
Preparare

Cele 15 oua se fierb tari, apoi se curata de coaja si se taie in jumatati, pe lung.

Galbenusurile oualelor se piseaza si se amesteca cu tonul din conserva, scurs de zeama si maruntit bine.

Legatura de ceapa verde se taie rondele mici, castravetii in saramura se toaca marunt, la fel si mararul si patrunjelul. Se amesteca bine toate.

Se pun toate intr-un bol mare, impreuna cu sucul de la lamaie, sare, piper si maioneza. Se omogenizeaza.

Se umplu jumatatile de oua cu acest amestec si se orneaza cu fire de marar si maioneza spritata.

Tips

Se servesc reci, de la frigider.

Recomandari