Inghetata de iaurt cu miere si vanilie

Inghetata de iaurt cu miere si vanilie

O reteta absolut naturala, foarte usor de facut si foarte apreciata de catre cei mici! Iaurt natural, miere de albine si pastaie de vanilie, trei ingrediente sanatoase intr-o inghetata savuroasa! Pofta buna!

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • miere6 linguri
  • vanilie1 pastaie
  • iaurt500 g
Preparare

Punem iaurtul intr-o sita fina pentru 15-20 minute ca sa se scurga tot zerul. (poza 1)

Transferam iaurtul intr-un bol si adaugam miere de albine dupa gust. (poza 2)

Taiem pastaia de vanilie si cu ajutorul unui cutit scoatem semintele si le punem peste compozitia de iaurt. Omogenizam. (poza 3)

Punem compozitia intr-o caserola cu capac si dam la congelator pentru 5-6 ore. In primele doua ore scoatem caserola si mixam inghetata cam la jumatate de ora ca sa spargem acele de gheata.
Scoatem din congelator caserola, o lasam 15-20 minute la temperatura camerei apoi umplem cornetele. (poza 4)

Inghetata de iaurt cu miere si vanilie de la CAIETUL CU RETETE

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari