Oua umplute cu somon si crema de branza

Oua umplute cu somon si crema de branza

Pune pe masa de Paste un aperitiv de sarbatoare aromat si apetisant!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • mustar2 linguri
  • ou6 bucati
  • somon3 fileuri
  • ulei de masline0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • crema de branza6 linguri
Preparare

- Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se racesc, se decojesc si se taie in doua pe jumatate.

- Galbenusurile se piseaza cu o furculita si se amesteca intr-un castron cu crema de branza, somonul tocat marunt, mustarul Dijon, zeama de lamaie, sare, piper alb si marar tocat marunt.

- Se umplu cu acest amestec jumatatile de ou (albusurile) si se aseaza pe un platou.

Tips

Se orneaza cu marar proaspat si cu fasiute de somon afumat.

Recomandari