Oua umplute cu somon si crema de branza
Pune pe masa de Paste un aperitiv de sarbatoare aromat si apetisant!
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- lamaie1 bucata
- mustar2 linguri
- ou6 bucati
- somon3 fileuri
- ulei de masline0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- crema de branza6 linguri
Preparare
- Se spala ouale si se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se racesc, se decojesc si se taie in doua pe jumatate.
- Galbenusurile se piseaza cu o furculita si se amesteca intr-un castron cu crema de branza, somonul tocat marunt, mustarul Dijon, zeama de lamaie, sare, piper alb si marar tocat marunt.
- Se umplu cu acest amestec jumatatile de ou (albusurile) si se aseaza pe un platou.
Tips
Se orneaza cu marar proaspat si cu fasiute de somon afumat.