Oua fierte pane

Oua fierte pane

Un aperitiv deosebit si foarte gustos, care imbina intr-un mod savuros oul fiert cu paneul crocant.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • patrunjel4 fire
  • piper0 dupa gust
  • pesmet4 linguri
  • ceapa verde4 fire
Preparare

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in doua, pe partea cea mai rotunda.

Se bat bine cele doua oua crude, apoi se amesteca intr-un castron cu sare, piper si patrunjel proaspat tocat marunt.

Se adauga faina, ceapa verde tocata marunt, pesmetul sau paneul.

Se tavalesc in acest amestec jumatatile de ou fiert si apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii-crocante.

Se indeparteaza surplusul de grasime cu ajutorul unui servet absorbant.

Tips

Se servesc reci, dupa ce au fost tinute la frigider.

Recomandari