Egg Foo Yong

Un aperitiv original chinezesc, delicios pentru un mic dejun alaturi de persoana iubita!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- ou6 bucati
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper1 lingurita
- sunca presata4 felii
- sos de soia1 lingura
- parmezan100 g
- sherry1 lingura
- muguri bambus3 linguri
- porumb dulce2 linguri
- ceapa verde2 fire
- piept pui1 jumatate
- piper alb3 g
Preparare
- Se spala foarte bine ceapa, mugurii de fasole, usturoiul si ceapa verde, apoi se toaca si se pun la calit in ulei de masline, lasandu-se aprox 2-3 minute, amestecand mereu.
- Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut amestecand apoi se adauga sunca tocata fasiute subtiri, pieptul de pui cubulete, porumbul dulce conservat, piper alb, lasandu-se 1-2 minute la prajit.
- Se bat bine cele 6 oua apoi se toarna peste amestecul din tigaie, se amesteca cu o lingura de lemn si se lasa pana se face crusta, apoi se intoarce, amestecand mereu sa nu ramana compact.
Tips
Se serveste fierbinte, cu parmezan deasupra, alaturi de sosul facut din sherry si sos de soia.