Cima alla genovese

Cima alla genovese este un aperitiv cu oua excelent pentru masa de de dimineata. Acest fel de mancare consistent cima alla genovese este specific pentru nordul Italiei. Cima alla genovese este o mancare sanataoasa si usore de facut, pe care o putem incerca cand vrem sa incepem ziua italieneste.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- morcov1 bucata
- ou8 bucati
- ardei gras1 bucata
- dovlecel1 bucata
Preparare
Se curata toate legumele, se spala bine, se taie dovlecelul, ardeii, morcovul fasii, iar ceapa julien si se calesc cca 3-4 muinute in ulei la foc mare, cu sare si piper pana se inmoaie;
Se bat ouale intr-un vas cu sare si piper, se adauga branza si se bat bine;
Se adauga peste legume, ouale si mazarea si se lasa pana se intaresc, la fel ca la omleta. Se servesc cu feliute de sunca bine calita.
Tips
Se orneaza cu frunze de spanac, intregi sau taiate fasii.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"