Cima alla genovese

Cima alla genovese

Cima alla genovese este un aperitiv cu oua excelent pentru masa de de dimineata. Acest fel de mancare consistent cima alla genovese este specific pentru nordul Italiei. Cima alla genovese este o mancare sanataoasa si usore de facut, pe care o putem incerca cand vrem sa incepem ziua italieneste.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ou8 bucati
  • ardei gras1 bucata
  • dovlecel1 bucata
Preparare

Se curata toate legumele, se spala bine, se taie dovlecelul, ardeii, morcovul fasii, iar ceapa julien si se calesc cca 3-4 muinute in ulei la foc mare, cu sare si piper pana se inmoaie;

Se bat ouale intr-un vas cu sare si piper, se adauga branza si se bat bine;

Se adauga peste legume, ouale si mazarea si se lasa pana se intaresc, la fel ca la omleta. Se servesc cu feliute de sunca bine calita.

Tips

Se orneaza cu frunze de spanac, intregi sau taiate fasii.

Recomandari