Vinete cu rosii si cascaval

Vinete cu rosii si cascaval - atat o mancare aspectuoasa, cat si un deliciu culinar. Daca ati vedea rezultatul final, n-ati mai sta pe ganduri, ci ati trece imediat la fapte. Vinetele cu rosii si cascaval sunt asemeni unui evantai de legume colorate si apetisante.
Ingrediente
- vinete2 bucati
Preparare
Se taie vinetele rondele, dar nu pana in capat, astfel incat acestea sa ramana lipite una de alta, iar vinetele sa-si pastreze lungimea;
Se condimenteaza cu sare, usturoi pisat si busuioc;
Se umple spatiile dintre ele cu felii de rosii si cascaval;
Se invelesc in folie de aluminiu si se tin la cuptor timp de 40 de min la temp. de 200 C, apoi se inlatura folia si se mai tin inca 10 min.
Tips
Cititi si alte retete pe baza de vinete: Mancare de vinete cu rosii si ardei Vinete umplute cu orez Vinete portigheze