Icre de fasole

Icre de fasole

Pentru ca suntem in Postul Pastelui iti propunem o reteta de icre de fasole, este usor de preparat si poate fi servita in orice moment al zilei. In plus, poate fi servita si ca garnitura la diverse mancaruri.

Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
ziua pacalelilor  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • patrunjel0
  • ulei de masline5 linguri
  • sare0
  • maghiran0
  • fasole boabe500 g
  • zeama de lamaie1 lingura
Preparare

Se aleg boabele de fasole, se spala si se pun la fiert.

Pentru rapiditate poti folosi si boabe de fasole din conserva.
Cand s-a fiert, se scurge fasolea si se pune la robotul de bucatarie pentru a se face pasta.

Se toaca ceapa foarte marunt si se adauga peste fasole apoi se adauga uleiul, zeama de lamaie si condimentele.

Se amesteca bine cu mixerul pana ce devine totul o pasta omogena.

Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Tips

Se serveste pe paine prajita, cu rosii sau orice alte legume. Pofta buna!

Recomandari