Humus cu rosii uscate

Humus cu rosii uscate

Daca iti place humusul clasic, incearca si aceasta varianta de vara, aromata si plina de savoare. Poti servi humusul cu lipii, pe felii de paine prajita, cu salata sau legume. Daca il preferi mai picant poti adauga si putina boia de ardei, iute. Pofta buna!

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline2 linguri
  • chimen1 praf
  • sare1 praf
  • naut1 conserva
  • rosii uscate2 linguri
  • zeama de lamaie2 linguri
  • pasta de susan2 linguri
Preparare

Spala si scurge bine nautul din conserva. Varsa-l in vasul de blender. Adauga sucul de lamaie, pasta de susan, uleiul de masline si blendeaza pana ce totul devine o pasta fina. Adauga rosiile uscate, usturoiul, chimeniul, sarea si blendeaza din nou pana ce preparatul devine cremos.

Pune humusul intr-un bol si mai toarna putin ulei de masline deasupra, orneaza cu rosii uscate si muguri de pin.

Sursa foto: http://mariana-kitchening.blogspot.ro/

Recomandari