Gustare cu branza feta si castravete
Pentru ca termometrele indica temperaturi din ce in ce mai crescute, va recomandam o gustare simpla, ideala pentru zilele caniculare. Castravetii, branza feta, ricotta, mararul si ceapa verde formeaza un aperitiv gustos si plin de vitamine. Trebuie incercat!
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- branza feta200 g
- castravete verde2 bucati
- marar2 linguri
- usturoi uscat2 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- branza ricotta100 g
- ceapa verde3 frunze
Preparare
Castravetii se spala bine, se taie apoi pe lungime si li se scot samburii cu grija.
Usturoiul, branza feta, ricotta si mararul se pun in blender si se paseaza pana cand se obtine o compozitie groasa si omogena.
Mijlocul castravetilor se umple cu aceasta pasta, se niveleaza, iar apoi castravetele se taie in bucatele de aproximativ 3 centimetri fiecare.
Se presara deasupra sare si piper dupa gust si se orneaza cu frunze de ceapa verde.