Ciuperci uriase

Ciuperci uriase

Ciupercile uriase sunt un preparat de sezon care va face cu siguranta deliciul unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Sunt foarte gustoase si pline de ingrediente sanatoase, astfel ca aportul de vitamine si minerale este asigurat.

Specificafrican
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cascaval100 g
Preparare

Ciupercile se curata, se spala cu apa rece, se scurg bine de apa, se indeparteaza piciorusele, se curata de lamelele inchise la culoare si se condimenteaza cu sare si piper.

Ciupercile condimentate se frig pe un gratar incins cca 2 min pe fiecare parte, apoi se lasa la racit.

Ceapa si rosiile se spala si se sterg, apoi ceapa se taie feliute subtiri, iar rosiile in cubulete dupa care se pun intr-un castron, se rade cascavalul deasupra, se condimenteaza si se stropesc cu ulei.

Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se pun intr-o tava unsa care se introduce in cuptorul incins la 180 grade circa 10 min.

Tips

Se vor folosi ciuperci cat mai mari, iar rosiile trebuie sa fie carnoase, cu cat mai putina zeama; in caz contrar se va folosi doar pulpa.

Recomandari