Tort ecler

Tort ecler

Un tort de foarte mare efect, delicios la gust si cu un aspect de nota 10. Daca va plac eclerele, acest tort va fi o minune. Pentru crema, daca preferati varianta rapida puteti folosi creme la plic din comert. Pofta buna!

Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
    Preparare

    Fierbem apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste o dam deoparte si adaugam imediat faina amestecand rapid. Lasam sa se racoreasca. Adaugam ouale unul cate unul si le incorporam. Trebuie sa rezulte o compozitie nu foarte groasa, care sa nu curga de pe lingura. Asadar cantitatea de oua poate fi variabila in functie de marimea lor, de tipul de faina.

    Tapetam o forma rotunda cu hartie de copt si cu ajutorul unui sprit facem niste linii circulare din aluat lasand putina distanta intre ele fiindca vor creste la copt. Incingem cuptorul in prealabil si le coacem la foc iute in primele minute apoi la foc mic. Nu deschideti absolut deloc usa in timpul coacerii pentru ca se vor lasa.
    Cu ajutorul spritului intr-o tava facem gramajoare mici de aluat din care vom face minieclerele.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari