Bruschete cu ciuperci si branza

Un aperitiv aromat si deosebit in acelasi timp, gratie combinatiei dintre ciuperci si branza cu mucegai! O portie de bruschete rafinate este exact ce are nevoie masa ta pentru a fi completa. Nu ezita sa servesti acest aperitiv cu orice ocazie.
Ingrediente
- ciuperci1 conserva
- unt0 dupa gust
- usturoi uscat1 catel
- sare0 dupa gust
- paine8 felii
- branza cu mucegai150 g
- piper verde0 dupa gust
- patrunjel verde0 dupa gust
Preparare
- Feliile de toast de secara se pun la prajit in toaster, apoi se ung cu putin unt, cat sunt inca fierbinti.
- Ciupercile se scurg bine de zeama apoi se calesc rapid fara ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, sare si piper.
- Peste untul de pe felie se intinde branza albastra sau verde cu mucegai, in strat subtire.
- Se adauga cate o lingura de amestec cu ciuperci si se intinde pe felie.
- Se adauga la sfarsit patrunjel proaspat.
Tips
Se servesc reci, de la frigider, sau fierbinti.