Ardei umpluti cu mozzarella si ton

Ardei umpluti cu mozzarella si ton

Cu ajutorul umpluturii de ton si branza mozarella obtii niste ardei teribil de gustosi si hranitori. Ardeii umpluti cu mozzarella si ton se servesc fierbinti, cu busuioc tocat deasupra si putina smantana, dupa gust. Pofta buna!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • branza mozzarella250 g
  • ou4 bucati
  • vin alb200 ml
  • usturoi uscat4 catei
  • ulei de masline4 linguri
  • busuioc0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • paine8 felii
  • ardei gras6 bucati
  • seminte de pin0 dupa gust
  • ton700 g
Preparare

Ouale se amesteca bine cu tonul din conserva scurs de ulei, cu busuioc tocat marunt, cu usturoiul pisat, sare si feliile de paine muiate si stoarse.

Branza mozzarella se scurge de zeama, se toaca marunt si se adauga la peste, impreuna cu semintele de pin.

Ardeii grasi se scobesc cu grija de seminte, pastrandu-se capacelul facut initial si se umplu apoi cu amestecul de peste si mozzarella.

Intr-un vas se amesteca bine uleiul si vinul alb, apoi se aseaza ardeii umpluti, si se da vasul la cuptor, timp de 55-60 de minute.

Tips

Se servesc fierbinti, cu busuioc tocat deasupra si putina smantana, dupa gust.

Recomandari