Tempura

Tempura

Va oferim o reteta de tempura, aurii si crocante, un fel de mancare japoneza clasica. Aceste tempura japoneze se fac dintr-un cocktail aromat si gustos de legume si se pot face chiar fara ou. In acest caz vegetarienii vor adauga in compozitia de tempura mai multa faina pentru a le lega.

Specificjaponez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • cartof1 bucata
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ou2 bucati
  • ardei gras1 bucata
  • vinete1 jumatate
  • faina0 dupa gust
Preparare

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri, julienne, se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde (cateva linguri), pentru a fi un aluat care sa nu curga;

Se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in uleiul incins cateva minute pe ambele parti.

Tips

Se servesc cu sos soia alaturi de snitel sau pui prajit.

Recomandari