Tempura

Va oferim o reteta de tempura, aurii si crocante, un fel de mancare japoneza clasica. Aceste tempura japoneze se fac dintr-un cocktail aromat si gustos de legume si se pot face chiar fara ou. In acest caz vegetarienii vor adauga in compozitia de tempura mai multa faina pentru a le lega.
Ingrediente
- cartof1 bucata
- ceapa alba1 bucata
- morcov1 bucata
- ou2 bucati
- ardei gras1 bucata
- vinete1 jumatate
- faina0 dupa gust
Preparare
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri, julienne, se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde (cateva linguri), pentru a fi un aluat care sa nu curga;
Se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in uleiul incins cateva minute pe ambele parti.
Tips
Se servesc cu sos soia alaturi de snitel sau pui prajit.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Laptele pentru copii
- person
"cum sa cresti copii ascultatori, increzatori, sufletisti!"