Rulada de porc

Rulada de porc

Rulada de porc este un aperitiv excelent pentru orice sarbatoare. Intampinati-va musafiri cu un bufet rece, si anume aceasta rulada de porc, ca apoi sa-i rasfatati cu alte bucate calde delicioase. Se serveste taiata felii.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  paste  
Ingrediente
  • bere200 ml
  • ceapa alba1 bucata
  • mar2 bucati
  • mustar1 lingura
  • ou1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui2 linguri
  • unt30 g
  • usturoi uscat3 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet1 lingura
  • zeama lamaie0 dupa gust
  • muschi file1500 g
  • ficatei pasare200 g
Preparare

Muschiul de porc se spala, se taie subtire sau se bate cu ciocanul pentru sintele pentru a putea fi umplut;

Se condimenteaza cu sare si piper, iar la interior se unge cu mustar;

Se lasa la rece 30 min;

Ficatul se spala si se lasa 10 min in apa rece;

Ceapa si usturiul tocate marunt se calesc in unt;

Se adauga ficateii si se lasa sa fiarba inabusit 15 min;

Cand se racesc se amesteca cu oul fiert taiat cubulete, verdeata uscata, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt, ouale batute si pesmetul;

Se condimenteaza cu sare si piper;

Se umple muschiuletul cu aceasta compozitie, se leaga cu ata si se aseaza in tava;

Se stropeste din cand in cand cu ulei si bere si se coace 60-70 min.

Tips

Se serveste taiat felii.

Recomandari