Rulada de porc

Rulada de porc este un aperitiv excelent pentru orice sarbatoare. Intampinati-va musafiri cu un bufet rece, si anume aceasta rulada de porc, ca apoi sa-i rasfatati cu alte bucate calde delicioase. Se serveste taiata felii.
Ingrediente
- bere200 ml
- ceapa alba1 bucata
- mar2 bucati
- mustar1 lingura
- ou1 bucata
- ulei de floarea-soarelui2 linguri
- unt30 g
- usturoi uscat3 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- pesmet1 lingura
- zeama lamaie0 dupa gust
- muschi file1500 g
- ficatei pasare200 g
Preparare
Muschiul de porc se spala, se taie subtire sau se bate cu ciocanul pentru sintele pentru a putea fi umplut;
Se condimenteaza cu sare si piper, iar la interior se unge cu mustar;
Se lasa la rece 30 min;
Ficatul se spala si se lasa 10 min in apa rece;
Ceapa si usturiul tocate marunt se calesc in unt;
Se adauga ficateii si se lasa sa fiarba inabusit 15 min;
Cand se racesc se amesteca cu oul fiert taiat cubulete, verdeata uscata, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt, ouale batute si pesmetul;
Se condimenteaza cu sare si piper;
Se umple muschiuletul cu aceasta compozitie, se leaga cu ata si se aseaza in tava;
Se stropeste din cand in cand cu ulei si bere si se coace 60-70 min.
Tips
Se serveste taiat felii.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"