Rulada de peste

Rulada de peste

Rulada de peste este excelenta pentru orice fel de masa, fie sarbatoare sau pur si simplu un deliciu de week-end. Rulada de peste este un aperitiv savuros si sanatos, ideal pentru orice iubitor de peste.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  paste  craciun  revelion  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • ceapa alba3 bucati
  • macrou700 g
  • ulei de floarea-soarelui3 linguri
  • usturoi uscat2 catei
  • oregano0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet2 linguri
  • orez5 linguri
  • verdeata3 linguri
Preparare

Pestele se da prin masina de tocat, se potriveste de sare si piper, se amesteca cu pesmet, usturoi tocat si putina apa;

Ceapa tocata se caleste in ulei impreuna cu orezul, verdeata se adauga dup ace s-a racit compozitia;

Se intinde pestele tocat pe o folie terorezistenta, se asaza comozita de orez, apoi se ruleaza;

Rulada se pune intr-un vas cu apa clocotita si se fierbe timp de 20-30 de minute;

Inainte de servire se desface din folie, se taie in felii si se orneaza cu verdeata.

Recomandari