Drob de pui mozaic

Drob de pui mozaic

Drobul de pui mozaic este o alternativa excelenta la drobul de miel. Va propunem pentru masa de Paste un preparat gustos si aspectuos care va fi cu siguranta pe placul tuturor. Impresioneaza-ti invitatii cu acest aperitiv deosebit!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  paste  
Ingrediente
  • ou14 bucati
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • usturoi verde1 legatura
  • ceapa verde1 legatura
  • ficatei pasare500 g
  • marar verde1 legatura
  • patrunjel verde1 legatura
Preparare

Se folosesc 6 oua fierte si 8 oua crude.

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. (poza 1)

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi. (poza 2)

Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale. (poza 3)

Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei. (poza 4)

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios. (poza 5)

Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii. (poza 6)

Drob de pui mozaic de la CAIETUL CU RETETE

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ani de liceu
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right