Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Iata o reteta de dovlecei umpluti cu carnaciori si legume, numai buna pentru acele zile in care vrei sa mananci ceva satios, dar esti lipsita de inspiratie. Sunt simplu si rapid de preparat si in mod sigur pot fi un aperitiv pe placul tuturor.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  
Ingrediente
  • carnati1 bucata
  • cascaval200 g
  • dovlecel2 bucati
  • pasta de tomate2 linguri
Preparare

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade iar separat se pregateste o tava pe care se pune hartie pentru copt.

Dovleceii se spala si se taie in doua dupa care, folosind o lingura sau o lingurita, se scoate putin din miez, cat sa fie loc pentru a fi umpluti.

Separat intr-un bol se amesteca cabanosul, taiat marunt, impreuna cu sosul de tomate si cascavalul. Apoi se umple fiecare bucata de dovlecel cu aceasta compozitie iar deasupra se mai pune un strat subtire de cascaval.

Se aseaza pe tava si se lasa la cuptor cca. 20 de minute, pana ce dovleceii se fragezesc iar cascavalul face crusta.

Recomandari