Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Incearca acest aperitiv cu carne tocata. Il poti transforma intr-un aperitiv de Halloween cat ai clipi, ornand ciupercile umplute cu sos de rosii. Ciupercutele umplute se pot servi atat calde cat si reci si sunt delicioase.

Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  halloween  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Tocam marunt piciorusele ciupercilor. Tocam si ceapa verde si o calim impreuna cu ciupercile in doua linguri ulei de masline. Adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana incepe sa isi schimbe culoarea.Dam deoparte si adaugam oul si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare, piper si oregano dupa gust.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari