Chec din Marsilia

Chec din Marsilia

Aceasta reteta de chec este delicioasa, si in plus se prepara foarte rapid. Poti servi acest chec la pranz, sau pe post de cina delicioasa si consistenta. Se serveste cald cu salata verde sau alta salata si un vin alb sec sau demi-sec.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • vin alb1 pahar
  • drojdie1 plic
  • ulei de masline1 pahar
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • sunca de praga200 g
  • masline verzi200 g
  • faina250 g
Preparare

Intr-un castron se pun paharul de ulei de masline, paharul de vin alb si cele 4 oua, se adauga apoi faina, drojdia se amesteca usor, apoi se adauga sunca taiata, maslinele taiate si fara samburi, branza rasa, sare, piper (dupa gust).

Se amesteca si se pune toata compozitia intr-o forma de chec sau cozonac, se baga la cuptor 30 - 45 minute la 180 grade C.

Se serveste cald cu salata verde sau alta salata si un vin alb sec sau demi-sec.

Recomandari