Ardei iuti umpluti cu ton

Ardei iuti umpluti cu ton

Ardei iuti umpluti cu ton sunt niste aperitive surpriza excelente. Preparati dupa o metoda italieneasca acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt deliciosi de picanti. In plus acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt preparati pentru a putea fi consumati pe parcursul a 6 luni.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • ardei iute25 bucati
  • ulei de masline1 l
  • ton200 g
  • otet de vin300 ml
Preparare

Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile, apoi se curata, se freaca cu cu un servet umed;

Cu un cutit ascutit, se inlatura semintele si codita, fara sa-i intepati. Se pun intr-un castron cufundati in otet si se lasa in jur de 3 zile, apoi
se lasa sa se usuce pe un servet curat;

Se scurge uleiul din ton, apoi se marunteste pestele cu o furculita. Se umplu ardeii cu ton, cu blandete ca sa nu crape;

Se aranjeaza ardeii umpluti in borcane de sticla si se adauga ulei de masline pana se acopera. Se servesc peste o saptamana.

Tips

Ardeii vor putea fi consumati pe o perioada de aproximativ 6 luni.

Recomandari