Ardei iuti umpluti cu ton

Ardei iuti umpluti cu ton sunt niste aperitive surpriza excelente. Preparati dupa o metoda italieneasca acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt deliciosi de picanti. In plus acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt preparati pentru a putea fi consumati pe parcursul a 6 luni.
Ingrediente
- ardei iute25 bucati
- ulei de masline1 l
- ton200 g
- otet de vin300 ml
Preparare
Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile, apoi se curata, se freaca cu cu un servet umed;
Cu un cutit ascutit, se inlatura semintele si codita, fara sa-i intepati. Se pun intr-un castron cufundati in otet si se lasa in jur de 3 zile, apoi
se lasa sa se usuce pe un servet curat;
Se scurge uleiul din ton, apoi se marunteste pestele cu o furculita. Se umplu ardeii cu ton, cu blandete ca sa nu crape;
Se aranjeaza ardeii umpluti in borcane de sticla si se adauga ulei de masline pana se acopera. Se servesc peste o saptamana.
Tips
Ardeii vor putea fi consumati pe o perioada de aproximativ 6 luni.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"