Gnochi italian

Gnochi italian

Cea mai tare branza cunoscuta, este fabricata in Italia si se numeste Parmiggiano reggiano, adica "parmezan". Aceasta branza de esenta tare se afla la baza multor retete din bucataria italiana, una din acestea este gnochi italian.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Ingrediente
  • lapte500 ml
  • ou6 bucati
  • unt125 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • parmezan60 g
  • faina250 g
Preparare

Se pun intr-o cratita parmezanul ras, untul,sarea, piperul, laptele si se amesteca totul pe foc pana dau in fiert;

Se adauga faina turnata in ploaie si se amesteca pana se desfac toate cocoloasele;

Se ia vasul de pe foc si cand compozitia s-a racit pe jumatate, se amesteca cu ouale batand bine;

Din acest aluat se formeaza bulgarasi mici care se pun in apa clocotita si cand se ridica deasupra se scot, se trec prin unt topit si se presara cu parmezan.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce?
  • person

    "alege`ti singur calea si nu te lasa jucat in picioare..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere