Cel mai simplu bulz. Este delicios!

Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Ingrediente
- unt100 g
- branza burduf1 cub
- mamaliga1 intreg
Preparare
Imparte mamaliga, dupa ce s-a racit in bile cat pumnul de mari.Rade branzeturile si amesteca-le formeaza bilute de marimea unei mingi de pimpong.
Intinde bilele de mamaliga si inveleste cu acestea cate o mingie de branza. Modeleaza apoi mingia astfel incat sa fie perfect rotunda si branza sa nu iasa din aceasta.
Pune bilele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si adauga deasupra fiecareia o bucata de unt.
Lasa bulzul la cuptor timp de 10 minute, sau pana cand se rumeneste. Daca ai posibilitatea poti prepara bulzul pe gratar. Va iesi mult mai gustos.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""oh, have you seen the muffin man, the muffin man, the muffin man?...""