Bilute de branza cu masline verzi

Va propunem o idee de aperitiv care imbina perfecta branza de burduf cu maslinele si ardeiul gras. Un aperitiv potrivit la masa de Craciun sau Revelion. Se poate pune si piper sau boia iute pentru un gust mai picant.
Ingrediente
- branza feta300 g
- marar0 dupa gust
- cimbru0 dupa gust
- branza burduf300 g
- masline verzi0 dupa gust
- usturoi granulat0 dupa gust
- ardei rosu1 bucata
Preparare
Se faramiteaza branza telemea si cea de burduf cu ajutorul unei furculite, apoi se amesteca pana la omogenizare.
Se toaca marunt maslinele verzi si se amesteca cu ardeiul gras tocat marunt, cimbru, marar si usturoi, apoi cu branzeturile faramitate.
Se fac bilute mici din aceasta compozitie care se aseaza pe un platou si se dau la rece 30 de minute.
Tips
Se poate pune si piper sau boia iute pentru un gust mai picant.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Azi e ziua mea
- person
"lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"