Praline de sezon marca Neuhaus
29 Nov 2012 10:04

Chocolate mousse, bezele, crema de vanilie, ciocolata neagra de Peru, unt de cafea, ambalaje de sarbatoare, ingrediente 100% naturale, accesorii de sezon - acesta este doar un preview al colectiei speciale de iarna prezente in magazinul Neuhaus din Baneasa Shopping City.
Pralinele de lux reprezinta un cadou rafinat si extrem de apreciat, motiv pentru care Neuhaus prezinta in luna cadourilor o alternativa la darurile alese pe fuga, impersonale, fabricate in serie: cadourile dulci formate din delicii pe baza de ciocolata si accesorii de iarna.
Pentru cunoscatorii de vinuri, Neuhaus prezinta colectia Sommelier, insotita de un vin special, pentru a transforma consumul pralinelor intr-o adevarata experienta.
Pentru iubitorii de cafea si ceaiuri exista cutia de praline care combina 20 de sortimente de bomboane de ciocolata special alese pentru a potenta savoare bauturii.
Impatimitii calatoriilor se pot bucura de colectia âÂÂCityâÂÂ, in timp ce copiii se pot delecta cu bomboanele din colectia âÂÂStrumfiiâÂÂ.
Istoria pralinelor, scrisa de Neuhaus
Istoria bomboanelor de ciocolata a fost scrisa in urma cu 100 de ani, de catre Jean Neuhaus. In 1912 acesta inventeaza prima ciocolata umpluta la dimensiunea de âÂÂo muscaturaâ si o numeste âÂÂpralinaâÂÂ. Succesul a fost imediat.
Trei ani mai tarziu, in 1915, Jean Neuhaus, impreuna cu sotia sa Louise Agostini, creaza cutia de ciocolata â o cutie cu panglica de cadou pentru a proteja pralinele si pentru a asigura un aspect placut produselor. Aceasta a devenit cadoul de ciocolata de lux prin excelenta! Pana atunci ciocolata era vanduta in simple cornete de hartie.
ÂÂRetete rafinate si ingredientele de cea mai buna calitate sunt parte din reputatia impecabila Neuhaus. Misiunea noastra este de a ajuta fiecare client sa aleaga dintr-o gama larga de sortimente de ciocolata, intr-o ambianta eleganta. Ambalajul proiectat cu grija, inovarea continua si atmosfera caracteristica a magazinelor sunt toate elemente cheie ale experientei unui client NeuhausâÂÂ, a explicat Ioana Andrei Managing Partner Neuhaus.
Praline cu poveste regala
âÂÂToata pralinele Neuhaus au un nume si o poveste, iar sortimentele noastre sunt imbogatite constant cu noi praline si colectii de sezon. Unele dintre pralinele noastre au devenit emblematice - cum ar fi Caprice&Tentation create in 1958, numite dupa un film cu Brigitte Bardot. Dupa 50 de ani, ele se numara inca printre favoriteâÂÂ, a explicat Ioana Andrei, reprezentant al Neuhaus in Romania.
Pralinele âÂÂBonbon 13â si âÂÂAstridâ au devenit produse cu traditie in magazinele Neuhaus deoarece, chiar si dupa 75 de ani ele inca se prepara dupa retetele originale.
Un alt moment cheie in istoria pralinelor marca Neuhaus este reprezentat de doua nunti regale - in 1959 si 1960 â nunta Printului Albert cu Paola si a Regelui Baudouin cu Fabiola. Pentru a marca ocazia, Neuhaus a creat patru noi praline denumite dupa familia regala: âÂÂBaudouinâÂÂ, âÂÂFabiolaâÂÂ, âÂÂAlbertâ si âÂÂPaolaâÂÂ. Aceste sortimente se numara inca printre pralinele etalate in magazinul Neuhaus.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice

Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos

Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe

Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat

Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol

Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
Cele mai noi Retete

Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.

Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:

Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!

Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!

Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.