Somon cu varza kale si orez

Iata o reteta inedita, combinatia dintre somon, varza kale si orez fiind o adevarata experienta culinara. Gustul dulce al somonului se imbina perfect cu gustul dat de verdeata, iar daca nu vrei sa se simta foarte mult pestele, poti adauga mai multe verdeturi.
 
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
Single, post, florii
Recomandata pentru Diete:
Retete de post, Regim vegetarian
 
Ingrediente:
orez1 paharlapte de cocos1 paharapa1 paharsare2 linguriteulei de cocos100 mlulei de susan1 linguritasos Sriracha1 lingurazahar din nuca de cocos2 linguricartof dulce3 bucatipaprika1 linguritavarza kale3 bucatifulgi de cocos250 gsomon4 fileuri
 
 
Preparare:
Orezul se spala si se lasa putin la scurs, dupa care se pune intr-o tigaie impreuna cu laptele de cocos, apa si sarea. Se tine la foc mediu si se amesteca pana cand incepe sa fiarba, dupa care se acopera cu un capac si se mai lasa timp de 15 minute la foc mic. Dupa ce este gata, tigaia se ia de pe foc, iar orezul se lasa la racit timp de 10 minute (sau pana cand se poate servi).

In timpul in care orezul este pe foc, cuptorul trebuie lasat la incins. Intr-un borcan, se pune uleiul de cocos, uleiul de susan, zaharul de nuca de cocos si sosul Sriracha, dupa care borcanul se inchide cu un capac, iar ingredientele se amesteca bine.

Cartofii se spala, se curata, se aseaza intr-o tava de copt, dupa care se adauga peste ei uleiul de cocos si paprika si se pun la cuptor. Peste varza kale se adauga fulgii de cocos si dressing-ul obtinut anterior, in borcan.

Peste fileurile de somon se adauga dressing-ul ramas si se pun la cuptor impreuna cu varza kale, inainte de a fi gata cartofii (cam cu 15 minunte inainte ca acestia sa se coaca).

Dupa ce s-au copt, fileurile de somon, cartofii si varza kale se scot din cuptor si se servesc, impreuna cu orezul preparat in prima etapa.


Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
10.0
101 voturi
4387 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!