Retete cu nr de calorii de: 320 KCal

 rezultate:
Bulgari de zapada

Bulgari de zapada

Unul din din deserturile preferate de americani in timpul Craciunului sunt niste miniprajituri, fursecuri numite bulgari de zapada. Pufosi si racorosi acesti bulgari de zapada sunt atat de deliciosi, incat topesc in gura.

Bulgari de ciocolata pentru Craciun

Bulgari de ciocolata pentru Craciun

Pentru amatorii de cafea sau ceai la gura sobei niste bulgari de ciocolata pentru Craciun sunt bineveniti oricand. Putem prepara special de sarbatori acesti bulgari de ciocolata pentru Craciun, pentru ca au un aspect festiv, iar copiilor o sa le placa la nebunie.

Jeleu de castane

Jeleu de castane

Jeleul de castane este un mod delicios de a-ti umple o dupa-amiaza racoroasa de toamna. Acest jeleu de castane este destul de laborios de preparat, dar merita. Atunci cand vrei savoare si caldura in viata ta, un jeleu de castane este tot ce iti poti dori.

Salata marocana

Salata marocana

Salata marocana este o salata mai deosebita, din care sigur nu ati mai gustat, asa ca va propun sa o incercati. Sigur o sa constatati ca salata marocana are un gust savuros si ramane doar sa va hotarati langa ce o veti consuma. Important pentru salata marocana, pentru gustul si reusita acesteia

Salata mixta cu iaurt

Salata mixta cu iaurt

Salata mixta cu iaurt este un preparat vegetarian care ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la pierderea kilogramelor in plus. Va propun salata mixta cu iaurt care aduce aportul de elemente nutritive necesar zilnic, intr-o forma usor de preparat. Salata mixta cu iaurt are un gust excelent,