Retete cu nr de calorii de: 280 KCal

 rezultate:
Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmet sunt intr-adevar niste aperitive sarbatoresti. Acesti creveti imbracati in pesmet sunt apetisanti, deliciosi si se pot servi la mesele festive. In plus, acest aperitiv cu creveti se prepara rapid.

Friptura cu susan

Friptura cu susan

Vreti sa va impresionati partenerul de viata, seara dupa o zi de munca sau in weekend, pregatiti-i o friptura cu susan. Friptura cu susan este o friptura suculenta si sanatoasa, pe placul oricarui gurmand. Aceasta friptura cu susan va va potoli foamea si va va reda energia.

Spuma de visine cu sos de piersici

Spuma de visine cu sos de piersici

Spuma de visine este ingredientul ideal pentru o seara de vara petrecuta in doi. Usor de preparat, usor de digerat si mai ales un liant sigur intre doi indragostiti, spuma de visine este o reteta ce nu trebuie ratata.

Salata din varza proaspata cu tofu si ciuperci

Salata din varza proaspata cu tofu si ciuperci

Salata din varza proaspata este delicioasa iar daca ii mai adaugam si alte ingrediente va fi mai satioasa si mai hranitoare ca de exemplu la salata din varza proaspata cu tofu si ciuperci. Puteti manca oricata salata din varza proaspata cu tofu si ciuperci, este buna si nu ingrasa. Salata din varza

Supa de morcovi

Supa de morcovi

Unul din cele mai importante alimente-medicament, supa de morcovi se poate de sugarilor sub varsta de 2 luni sau celor mai mari, ca o completare a mesei de lapte, sau in locul acesteia in cazul aparitiei unor probleme digestive. De aceea supa de morcovi trebuie preparata cu multa atentie,