Retete cu nr de calorii de: 160 KCal

 rezultate:
Creveti in sos de usturoi

Creveti in sos de usturoi

Creveti in sos de usturoi sunt extrem de deliciosi. Crevetii in sos de unt cu usturoi este o mancare gustoasa si usoara, acesti creveti ii puteti servi cu orez.

Pachetele de primavara chinezesti

Pachetele de primavara chinezesti

Pachetele de primavara, numite si pachetele proaspete, sunt crocante, delicioase si extrem de simplu de preparat. Pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.

Orez natur

Orez natur

Una din cele mai obisnuite garnituri este cea de orez natur, pentru ca acest orez natur pune foarte bine in evidenta gustul unor preparate din peste, pui, porc, vita, fructe de mare.... Putem servi orez natur pe platou sau in farfurie, alaturi de preparate diverse , realizand un decor dupa

Cocktail Caipirinha

Cocktail Caipirinha

Caipirinha este un cocktail racoritor, exotic care s-a nascut pe plaja Copacabana si a ajuns cu timpul sa cucereasca intreaga lume. Caipirinha traditionala braziliana amesteca Cachaca, zahar brun, lamaie verde si gheata.

Salata de pui Southwestern

Salata de pui Southwestern

O bogatie de ingrediente, printre care pieptul de pui preparat la gratar se regaseste in acesta reteta. Va transforma o salata obisnuita intr-una extrem de gustoasa, pe care merita sa o incerci. Puteti prepara aceasta reteta si cand aveti invitati la masa.