Retete cu nr de calorii de: 140 KCal

 rezultate:
Salata italieneasca cu spanac

Salata italieneasca cu spanac

Aceasta salata cu spanac este o garnitura perfecta pentru orice tip de gratar, veti fi uimiti de gustul racoritor al acestei salate cu spanac!

Legume la gratar

Legume la gratar

La gratar se poate prepara nu numai carne si pentru exemplu va oferim o reteta de bunatate de legume la gratar. Aceste legume la gratar sunt sanatoase si au putine calorii. Pe langa acestea legume la gratar se prepara usor si sunt foarte gustoase.

Mamaliga la gratar

Mamaliga la gratar

Daca v-ati saturat sa mancati la gratar numai carne va oferim o reteta amuzanta de mamaliga la gratar. Pelanga faptul ca veti constata cat este de buna aceasta mamaliga la gratar, veti putea sa o consumati cu placere langa orice alt preparat la gratar. Este presupus ca aveti mamaliga si sosul de

Peste in crusta de portocale

Peste in crusta de portocale

Pestele in crusta de portocale este un preparat usor de pregatit si foarte savuros, ideal pentru perioada postului cand sunt dezlegari la peste. Combinatia inedita dintre portocala si fileurile de pangasius va surprinde intr-un mod placut orice gurmand.

Inghetata de banane

Inghetata de banane

Inghetata de banane este un desert excelent pentru intreaga familie. Alt avantaj pe care vi-l da aceasta reteta de inghetata de banane este ca poate fi preparata in orice anotimp si putem folosi nu neaparat cele mai aratoase banane. Inghetata de banane satisface pofta pentru ceva dulce.