Gogosi de carne umplute cu ou

Gogosi de carne umplute cu ou sunt un aperitiv deosebit, picant si satios. Preparate cu carne frageda si proaspata aceste gogosi de carne umplute cu ou vor fi savuroase. Apetisante si crocante, in final, aceste gogosi de carne umplute cu ou, sunt excelente pentru mesele festive.
 
Calorii :
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
zile de nastere, Single, onomastica
 
Ingrediente:
cartof6 bucatiou6 bucaticeapa alba1 bucatapiperpesmet6 linguricarne tocata300 gulei de floarea-soarelui2 lingurizeama de lamaieboia dulcecostita porc3 feliismantanapatrunjel
 
 
Preparare:
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie rondele. Se fierb ouale tari, se curata de coaja;

Se taie cubulete si se calesc ceapa si costita deodata cu 2 linguri de ulei, pana ceapa devine aurie la culoare, daca doriti sa prajiti costita, adaugati inca o lingura de ulei si puneti costita la prajit cu aproximativ 3 minute inainte de a pune ceapa, astfel ceapa nu se va arde;

Se adauga condimentele (sare, piper, boia, patrunjel verde tocat marunt) dupa ce stingeti focul, se amesteca si se acopera cu un capac, se lasa cateva minute pentru a se dezvolta aroma condimentelor;

Cartofii, costita si ceapa se amesteca, iar deasupra se adauga un sos preparat din putina apa, cateva linguri de smantana, putina zeama de lamaie, sare dupa gust, patrunjel verde tocat marunt;

Se pregateste carnea tocata ca pentru chiftele (adica, se amesteca carnea cu sare piper, cateva frunze de patrunjel verde tocat marunt, un cartof fiert maruntit pentru a fi mai pufoasa compozitia). Cu aceasta tocatura se invelesc ouale fierte, se dau prin pesmet si se prajesc pe toate partile in ulei.


Tips:
Salata se aseaza pe un platou iar deasupra se pun gogosile de ou, se poate orna cu patrunjel verde; Pentru aroma deosebita se poate folosi ulei de masline sau de porumb; Patrunjelul proaspat este mai bun decat cel uscat mai ales peste preparate fierbinti.
Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
4.5
1017 voturi
10519 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!