Mancare gatita

Ciuperci cu pui si branza topita

Ciuperci cu pui si branza topita

Reteta trimisa de Ana-Maria Comanescu Varianta mult mai aromata a traditionalului pui cu ciuperci, datorita delicioasei branze topite.

Paste couscous cu ardei

Paste couscous cu ardei

Reteta trimisa de Ana Negrea Foarte hranitoare si gustoase, pastele couscous cu ardei nu ingrasa si se prepara foarte rapid.

Sufleu de telina cu smantana

Sufleu de telina cu smantana

Un preparat foarte aromat, sufleul de telina cu smantana reprezinta un fel de mancare mai putin obisnuit, insa nu mai putin gustos.

Creveti cu sos de usturoi

Creveti cu sos de usturoi

Gateste crevetii in acest fel, cu un delicios sos de usturoi si vei avea pe masa un preparat delicios si rapid.

Ton cu usturoi si verdeata

Ton cu usturoi si verdeata

Au trecut sarbatorile si te-ai saturat de carne de porc, vita sau pui. Este timpul pentru un preparat gustos din peste, asa ca reteta de ton cu usaturoi si verdeata vine la tanc! Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.

Tigaie picanta

Tigaie picanta

Reteta clasica, tigaia picanta combina intr-un mod delicios carnaciorii cu puiul si pulpa de porc.

Mamaliguta cu ochiuri

Mamaliguta cu ochiuri

Tot un preparat din vremea copilariei, mamaliguta cu oua ochiuri deasupra este preferata copiilor de orice varsta.

Limba de vitel cu sos picant

Limba de vitel cu sos picant

Serveste la masa cu prietenii un preparat consacrat al bucatariei franceze. Limba cu sos picant este gustoasa si aspectuoasa.

Tocana taraneasca cu carne de porc

Tocana taraneasca cu carne de porc

Un preparat traditional, tocana taraneasca incanta simturile prin gustul si aroma sa desavarsita.

Cartofi copti cu unt, sunca si usturoi

Cartofi copti cu unt, sunca si usturoi

Acest preparat va aminti oricui, invariabil, de copilarie si de retetele bunicii. Serveste prietenilor acesti minunati cartofi copti si succesul iti este asigurat!
Gustul cartofului copt se va combina perfect cu cel al untului si al usturoiului pentru un gust autentic romanesc!

Dovlecei a la grec

Dovlecei a la grec

Un preparat inedit, pentru zile reci, dovleceii a la grec se pot servi cu marar tocat marunt si cu felii subtiri de lamaie.

Pangasius file cu sos de usturoi

Pangasius file cu sos de usturoi

Un peste foarte gustos, pangasiusul se poate gati in foarte multe feluri, insa combinat cu sos de usturoi este delicios. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic mediteraneanaa.

Varza cu afumatura

Varza cu afumatura

Preparat traditional de Craciun, varza cu afumatura este un deliciu culinar ce incanta simturile.

Rulouri de carne cu masline

Rulouri de carne cu masline

Preparat traditional spaniol, rulourile cu carne se servesc fierbinti, alaturi de un sos spaniol si garnitura de piure de cartofi.

Tocanita cu muschi tiganesc si rozmarin

Tocanita cu muschi tiganesc si rozmarin

Aroma muschiului tiganesc este imprumutata cartofilor, iar rozmarinul intregeste gustul acestui preparat.

Ficatei in sos de vin alb

Ficatei in sos de vin alb

Se prepara foarte usor, sunt usor digerabili si sunt deliciosi. Acesti ficatei in sos de vin reprezinta cina perfecta dintr-o seara de toamna.

Gulas cu carnati de casa

Gulas cu carnati de casa

Preparat traditional unguresc, gulasul cu carnati de casa are un gust delicios si iute, datorita prafului de boia.

Coltunasi cu spanac

Coltunasi cu spanac

Aromati, hranitori si usor de preparat, coltunasii cu spanac reprezinta un preparat savurat cu succes in orice ocazie.

Pastrav inabusit

Pastrav inabusit

Pastravul este un peste foarte gustos in amestecul cu legume la cuptor. Daca este combinat si cu vin alb la preparare, are o aroma inconfundabila.

Piept de pui Valdostana

Piept de pui Valdostana

Pieptul de pui Valdostana este un preparat usor digerabil, foarte gustos si rapid de facut. Se poate consuma simplu sau cu garnitura de cartofi sau orez. Credit photo: Cristina's Blog

Brocoli gratinat

Brocoli gratinat

Combinatia delicioasa de brocoli dulce cu cascavalul aromat se transforma intr-o delicatesa potrivita la orice moment festiv.

Somon cu sos de sofran

Somon cu sos de sofran

Somnul ramane delicatesa numarul 1 cand vine vorba de fileuri de peste. Este gustos, aratos, plin de nutrienti si se potriveste de minune cu gustul sofranului.

Iahnie de fasole cu ardei gras

Iahnie de fasole cu ardei gras

Combinatia reusita dintre fasolea alba cu bob mare si ardeiul gras fac din acest preparat o delicatesa de sezon. Poate fi consumata ca garnitura la gratar de carne sau simpla.

Fundite cu carnati picanti

Fundite cu carnati picanti

Pastele in forma de fundite aduc in orice farfurie nu numai gust, ci si un aranjament inedit. Combinate cu acesti carnati picanti, devin un festin culinar.

Pastrav la cuptor cu usturoi si piper verde

Pastrav la cuptor cu usturoi si piper verde

O reteta foarte aromata, datorita marinatei de piper verde si usturoi. Servit alaturi de cartofi copti in coaja, este un deliciu.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »