Mancare gatita

Mancare de telina cu smantana

Mancare de telina cu smantana

Stiu ca atunci cand spuneti telina va ganditi la o salata de cruditati, insa astazi va propun o alta reteta, la fel de gustoasa si sanatoasa. Iar partea noastra preferata: este extrem de usor de preparat. Citeste in continuare pentru o reteta delicioasa de mancare de telina cu smantana.

Spanac cu ciuperci si smantana

Spanac cu ciuperci si smantana

In aceasta perioada de timp este foarte important sa diversifici mancarea, astfel ca organismul tau sa-si ia toate vitaminele si proteinele de care are nevoie. Spanacul este bogat in fier si este recomandat oricand. In plus, aceasta reteta in mod sigur va fi pe gustul tuturor din familia ta.

Branza de vaca in sos de spanac (Palak Paneer)

Branza de vaca in sos de spanac (Palak Paneer)

Reteta face parte din programul de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania

Pasta de cartofi cu cereale

Pasta de cartofi cu cereale

Iata o reteta de cartofi dulci cu cereale, ideala in acele dimineti in care vrei sa mananci ceva gustos, dar esti lipsita de idei. Se prepara destul de usor si nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Va fi un mod bun de a-ti incepe ziua.

Mancare de orez cu sos de struguri

Mancare de orez cu sos de struguri

Atunci cand nu stii ce sa mai gatesti pentru cei dragi, cel mai bun truc este sa te inspiri din ceea ce te inconjoara, si din minunile pe care le ofera fiecare anotimp. Toamna este anotimpul strugurilor, asa ca am pregatit pentru tine o reteta inedita de orez cu sos de struguri. Trebuie s-o incerci!

Friptura de porc cu prune

Friptura de porc cu prune

Vrei o reteta speciala de friptura? Incearca sa prepari carnea de porc la cuptor, impreuna cu prune. Este o reteta care merita incercata. In plus, daca ai musafiri la masa, in mod sigur vor fi impresionati.

Mancare de orez cu prune uscate

Mancare de orez cu prune uscate

Orezul cu prune uscate este una dintre retetele traditionale preparate de bunicile noastre in zilele de post, insa poate fi consumata in orice alta zi din an. Partea buna este ca prunele uscate se gasesc in orice anotimp si sunt foarte gustoase, mai ales cele fara samburi, uscate fara fum.

Mancare de pere

Mancare de pere

De la bunicile noastre am invatat ca se poate prepara o mancare gustoasa din cele mai neasteptate ingrediente, iar rezultatul este de cel mai multe ori delicios, dar mai ales sanatos. Renunta la mancarurile tip fast-food si prepara retete din ingrediente culese chiar de tine din gradina bunicii.

Reteta Contesei Ilona

Reteta Contesei Ilona

Reteta face parte din proiectul In cautarea retetelor boieresti, pe meleaguri romanesti cu Transavia, initiat pentru a readuce in atentia publicului larg gastronomia vremurilor de altadata si obiceiurile unor familii nobiliare care au imbogatit patrimoniul tarii.

Placinta Domnitei Pia

Placinta Domnitei Pia

Reteta face parte din proiectul In cautarea retetelor boieresti, pe meleaguri romanesti cu Transavia, initiat pentru a readuce in atentia publicului larg gastronomia vremurilor de altadata si obiceiurile unor familii nobiliare care au imbogatit patrimoniul tarii.

Orez cu legume in stil chinezesc

Orez cu legume in stil chinezesc

Un preparat ideal pentru zilele de post, simplu de pregatit, dar satios si gustos, orezul cu legume in stil chinezesc este alegerea potrivita pentru o cina in familie cand caldura de afara nu-ti permite sa petreci foarte mult timp in bucatarie.

Tocanita de ardei copti si vinete

Tocanita de ardei copti si vinete

In perioadele de post, atentia noastra se indreapta catre legume. Fie ca folosesti legume proaspete sau congelate, aceasta tocanita este la fel de savuroasa. In plus este foarte sanatos sa mai renuntam din cand in cand la carne, nu?

Piept de pui Von Brukenthal

Piept de pui Von Brukenthal

Reteta face parte din proiectul In cautarea retetelor boieresti, pe meleaguri romanesti cu Transavia, initiat pentru a readuce in atentia publicului larg gastronomia vremurilor de altadata si obiceiurile unor familii nobiliare care au imbogatit patrimoniul tarii.

Vinete cu parmezan

Vinete cu parmezan

Reteta este una traditionala din sudul Italiei, extrem de simplu de pregatit, insa incarcata de arome italienesti: o combinatie savuroasa de mozzarella, parmezan, busuioc si putin usturoi. Pregateste acest fel de mancare si intreaga familie va fi cu siguranta incantata.

Mancare de dovlecei cu ardei verde

Mancare de dovlecei cu ardei verde

Dovleceii se gasesc pe tot parcursul anului dar luna iunie este cea mai buna pentru dovleceii romanesti crescuti in gradina. Prepara o reteta rapida, simpla si gustoasa cu dovlecei si legume de sezon.

Reteta olteneasca: Gulii umplute Steaua Dunarii

Reteta olteneasca: Gulii umplute Steaua Dunarii

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

Reteta olteneasca: Mancarea Pandurilor

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Mancare de pui cu caise

Mancare de pui cu caise

Caisele au proprietati antioxidante, scad colesterolul rau, ajuta in digestie, elimina grasimile si detoxifiaza colonului. Cel mai bun mod de a le cosuma este in varianta naturala, insa sunt la fel de sanatoase si in mancaruri. In plus, vor da mancarurilor tale o aroma deosebita.

Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta Tochitura ardeleneasca a fost primita de la Castelul Printul Vanator si Dracula, Turda, Jud. Cluj (Ardeal).

Reteta banateana: Stufat de miel la tigaie

Reteta banateana: Stufat de miel la tigaie

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta Stufat de miel la tigaie a fost primita de la Pensiunea Select, Baile Herculane, (Banat).

Musaca de miel

Musaca de miel

De Paste, gateste-le celor dragi ceva special. In loc de obisnuitul drob de miel incearca o musaca delicioasa, cu influente marocane. Crusta speciala din iaurt cu menta si patrunjel merge de minune cu carnea grasa de miel, dulceaga si bine condimentata.

Somon pe pat de orez salbatic

Somon pe pat de orez salbatic

Astazi iti propunem o reteta deosebita pentru ziua de Florii, somon pe pat de orez salbatic! Somonul este foarte hranitor si poate fi servit oricand, in plus, alaturi de orezul salbatic in mod sigur va face deliciul mesei de pranz, alaturi de cei dragi.

Pilaf cu peste sarat

Pilaf cu peste sarat

Duminica Floriilor este un bun prilej pentru a petrece timpul in familie, servind cateva preparate special facute pentru aceasta zi. Iti propunem sa incerci si aceasta reteta de pilaf cu peste sarat, este un adevarat deliciu culinar.

Risotto cu orz, ardei si ciuperci

Risotto cu orz, ardei si ciuperci

Daca obisnuiesti sa consumi risotto insa te-ai saturat de acelasi gust, incearca acum o varianta putin mai exotica, folosind orz in combinatie cu ardei gras. Adauga si ciuperci si noi te asiguram ca vei obtine un adevarat deliciu!

Pastrav cu smantana

Pastrav cu smantana

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »