Friptura

Ciolan de porc crocant

Ciolan de porc crocant

Va oferim o reteta deosebita de ciolan de porc crocant, prin care veti gati intr-un mod special carnea de porc. Acest ciolan de porc crocant este atat de apetisant si bine pregatit, incat se topeste pur si simplu in gura. Mirodeniile cu care este tratat acest ciolan de porc crocant sunt perfecte.

Jambon fiert in vin

Jambon fiert in vin

Jambon fiert in vin este unul din preparatele cele mai apetisante de Craciun. Acest jambon fiert in vin este o modalitate savuroasa de a conserva carnea de porc. Aroma si gustul acestui jambon fiert in vin vor aduce gustul si amintirile Craciunului in camarile celor norocosi.

Degete de vrajitoare

Degete de vrajitoare

Va oferim o surpriza infricosatoare pentru Halloween si anume degete de vrajitoare. Pe langa aspectul special aceste degete de vrajitoare sunt delicioase. Din crenvursi si carne de pui veti prepara niste degete de vrajitoare, pe care toata lumea le va devora cu placere.

Pui cu struguri

Pui cu struguri

Pregatit la cuptor, intreg sau taiat in bucati subtiri, carnea de pui este o delicatesa indragita iar acest pui cu struguri este pe aceeasi linie. In plus acest pui cu struguri este o mancare rafinata si in acelasi timp ieftina si usor de preparat. deci pe langa faptul ca este delicios acest pui cu

Ragout de miel in stil provensal

Ragout de miel in stil provensal

Ragout de miel in stil provensal inseamna o combinatie excelenta de carne frageda de miel si diferite verdeturi. Ragout de miel in stil provensal este o alternativa rafinata de a prepara carnea de miel. Si mai mult decat atat acest ragout de miel in stil provensal este excelent si se prapara usor

Steak de vitel cu sos gorgonzola

Steak de vitel cu sos gorgonzola

Steak de vitel cu sos gorgonzola este o friptura excelenta de vitel, frageda si gustoasa. Acest steak de vitel cu sos gorgonzola se prepara rapid si poate fi o rezolvare delicioasa pentru cazuri cu musafiri neasteptati sau cine romantice. sanatos soi apetisant acest steak de vitel cu sos gorgonzola

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc este o friptura pentru ocazii deosebite. Irezitibila pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc este o mancare savuroasa si hranitoare, apetisanta si plina de arome. Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc se serveste cu orez, sos si vin rosu din

Peste la cuptor

Peste la cuptor

Peste la cuptor este o reteta excelenta de a pregati pestele, spre bucuria pescarilor si amatorilor de peste. Peste la cuptor este o masa usoara, sanatoasa si foarte gustoasa. Peste la cuptor poate fi o masa savuroasa pentru cina sau pentru masa de duminica.

Pastravi cu migdale

Pastravi cu migdale

Iata un mod savuros de a gati pastravul, ca in reteta de pastravi cu migdale. Pastravi cu migdale este o masa satioasa si sanatoasa. Reteta de pastravi cu migdale este o reteta sofisticata, eleganta si apetisanta.

Peste la sare

Peste la sare

Peste la sare este o reteta simpla si foarte speciala. Aceasta reteta originala de peste la sare va fragezi carnea si va da o dulceata deosebita pestelui. Va recomandam aceasta reteta de peste la sare pentru ca pune in valoare pestele si ii lasa proprietatile benefice intacte.

Ficatei de pui

Ficatei de pui

Ficatei de pui este o mancare care ne va aduce aminte totdeauna de copilarie, cand bunica ii prepara si la care nu aveai dreptul de negociere. Trebuia sa papi toti acesti ficatei de pui pentru ca erau sanatosi si tu trebuia sa te faci mare. Chiar daca am crescut putem sa ne rasfatam , din cand in

Pui caramel

Pui caramel

Va oferim o alta reteta delicioasa de pui caramel, preparat chinezeste. Reteta de pui caramel este usor de preparat, iar sosul caramel de ceapa este savuros de picant si apetisant. Practic preparam pui caramel, adaugand peste bucati de pui un fel de dulceata de ceapa.

Saramura de peste

Saramura de peste

Saramura de peste este una din cele mai populare preparate din peste. O saramura de peste bine facuta nu poate fi refuzata nici macar de cei care nu sunt mari amatori de peste. Gustul sosului din saramura de peste, dat de combinatia peste, verdeata, condimente, ardei iute si sare este picant si

Friptura de miel cu cimbru

Friptura de miel cu cimbru

Friptura de miel cu cimbru este o friptura delicioasa, care se topeste atunci cand o mananci. aceasta friptura de miel cu cimbru va fi unul din preparatele de cinste la masa de Paste. Iar meritele tale de gospodina cea mai tare, vor fi recunoscute si pentru friptura de miel cu cimbru.

Friptura de miel in vin rosu

Friptura de miel in vin rosu

Pastele este o sarbatoare plina de semnificatii pentru romani, de aceea este intampinata cu multe pregatiri, mai ales ca ea se sarbatoreste in familie. Printre preparatele importante la masa de Paste este friptura de miel, unde fiecare gospodina are reteta si ritualul ei, una din cele mai reusite

Friptura de miel in vin alb

Friptura de miel in vin alb

Friptura de miel in vin alb este o friptura delicioasa pe care putem sa o pregatim in intampinarea sarbatorii Pastelui. Cu aceasta friptura de miel in vin alb, apetisanta si plina de miresme vom avea putea sarbatori pe masura. Reteta de friptura de miel in vin alb va avea succesul scontat si pentru

Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Curcan la cuptor este un fel de mancare de sarbatoare, pentru ca nu este usor sa mananci singur ditai curcanul. Si atunci prepari acest curcan la cuptor, dupa diverse retete, si il imparti in zilelele de sarbatoare cu cei dragi.

Pui la cuptor

Pui la cuptor

Pui la cuptor este o mancare clasica si banala dar atat de delicioasa. Pui la cuptor probabil ca a fost ani la rand, mancarea de sarbatoare a romanilor si normal ca au stiut sa o perfectioneze. Acest pui la cuptor reuseste sa aduca toata dulceata carnii de pui, care trebuie sa fie zemos, bine

Friptura picanta

Friptura picanta

De revelion incercam sa preparam friptura mai putin traditional si de aceea va oferim o reteta de friptura picanta. Aceasta friptura picanta are avantajul ca se poate servi si mai rece si va fi buna si a doua zi. Este indicat sa pastram putin din sosul pe care il formeaza friptura picanta.

Rulada de porc cu ficat

Rulada de porc cu ficat

Multe lume opteaza de Craciun sau cu alte ocazii festive pentru rulada de porc. Rulada de porc cu ficat este o varianta deosebit de gustoasa si de usor de preparat pentru rulada de porc, varianta ce va aduce rezultate maxime. Puteti incerca o rulada de porc la voi acasa fara prea multa truda.

Muschi de porc in aluat

Muschi de porc in aluat

Muschiul de porc in aluat poate fi o alternativa interesanta pentru masa de Craciun. Muschiul de porc in aluat este o mancare ce poate fi servita cu mult succes la orice cina in famiie, datorita gustului savuros de smantana si ciuperci care dau muschiului de porc o aroma aparte.

Rulada din muschiulet de porc

Rulada din muschiulet de porc

Rulada din muschiulet de porc este o delicatesa de friptura, plina de surprize culinare. Cu aceasta rulada din muschiulet de porc veti intampina sarbatorile de anul asta intr-un mod festiv si va veti incanta musafirii cu bogatia surprizelor delicioase din rulada. Cu aceasta rulada din muschiulet de

Purcel de lapte la tava

Purcel de lapte la tava

Purcel de lapte la tava este un deliciu de Craciun, tocmai bun pentru o masa de sarbatori. Pentru prepararea acestei delicatese se foloseste numai acel purcel de lapte, care inca nu a inceput sa manance. Acest purcel de lapte la tava are un aspect apetisant si poate insufleti atmosfera la mesele

Pulpa de porc la tava

Pulpa de porc la tava

Pulpa de porc la tava este apetisanta si plina de savoare si este friptura traditionala de Craciun sau Anul Nou. Aceasta pulpa de porc la tava este un deliciu pentru gurmanzi si pentru amatorii de carne de porc, mai ales daca este preparata din carne proaspata.

Salau la cuptor

Salau la cuptor

Disponibil in orice anotimp si usor de gatit, pestele preparat in diverse retete, precum cea de salau la cuptor este usor sanatos si hranitor. Acest salau la cuptor este savuros astfel preparat si poate fi servit cu garnitura de legume. Salau la cuptor poate fi o invitatie pentru o cina romantica

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »