Friptura

Pulpe de pui vanatoresti

Pulpe de pui vanatoresti

Puiul devine o delicatesa desavarsita gatit in acest mod, caci combinatia savuroasa de vin rosu, ceapa si pulpe de pui da gata orice critic culinar.

Rata cu mere

Rata cu mere

Foarte gustoasa, rata la cuptor merge de minune cu merele aromate si ea constituie un preparat foarte potrivit pentru a doua zi de Craciun.

Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Un preparat rafinat pentru masa traditionala de Craciun, muschiul umplut este plin de savoare si foarte fraged.

Friptura de porc cu mere, la cuptor

Friptura de porc cu mere, la cuptor

Un deliciu gastronomic pentru masa de Craciun, friptura de porc cu mere la cuptor va umple de savoare mesele de sarbatori.

Pui la cuptor cu portocale

Pui la cuptor cu portocale

Reteta traditionala frantuzeasca, puiul cu portocale reprezinta o varianta usoara si gustoasa pentru cinele din perioada sarbatorilor.

Muschi de porc cu lamaie

Muschi de porc cu lamaie

Un preparat gustos si aromat, o combinatie inedita de acrisor, dulce si amarui.

Bacon rulat cu ficatei de pasare

Bacon rulat cu ficatei de pasare

Combinatia dintre baconul condimentat si ficateii dulci de pasare creeaza un preparat perfect pentru o cina in familie.

Frigarui asortate

Frigarui asortate

Avand un gust delicios, frigaruile au constituit intotdeauna un preparat apetisant pentru oricine. Pregateste niste frigarui asortate si impresioneaza-ti invitatii!

File de curcan in sos de vin spumant

File de curcan in sos de vin spumant

File de curcan in sos de vin spumant: impresioneaza-ti prietenii intr-o dupa amiaza de duminica cu o mancare rafinata si savuroasa. Imbinarea perfecta a carnii de curcan cu sosul de vin spumant creeaza senzatii nebanuite si in mod sigur vor atrage laudele si admiratia invitatilor.

Friptura in crusta de cafea si piper

Friptura in crusta de cafea si piper

Cu toate ca este o reteta putin neobisnuita pentru a prepara o friptura, o veti iubi de indata ce o veti gusta, tocmai pentru ca are ingrediente ce contrasteaza.

Pulpa de miel la cuptor cu sos

Pulpa de miel la cuptor cu sos

Pulpa de miel la grill cu sos - o reteta foarte gustoasa de miel la cuptor si un sos ce ii confera o savoare deosebita. Pregateste aceasta reteta pentru o zi de Paste petrecuta in familie. O poti servi cu garnitura de legume la abur sau pur si simplu cu salata verde.

Muschi de porc umplut cu spanac

Muschi de porc umplut cu spanac

Muschiul de porc umplut cu spanac, ceapa, usturoi si crutoane, este o combinatie apetisanta si crocanta, potrivita pentru orice eveniment, fie ca este Craciun, Paste sau orice alta sarbatoare in familie. Pofta buna!

Aripioare de pui

Aripioare de pui

Aripioare de pui - acest fel de mancare este similar cu aripioarele picante servite intr-un celebru lant de restaurante chinezesti. Daca veti incerca o data acest preparat, veti ajunge sa il iubiti!

Pui chinezesc glazurat

Pui chinezesc glazurat

Pui chinezesc glazurat - tenta orientala a acestui preparat imbinata cu gustul select al caramelului, fac din acesta mancare de pui o delicioasa cina.

Porc dulce - acrisor

Porc dulce - acrisor

Porc dulce acrisor este o mancare foarte populara in China si in bucataria internationala. Puteti prepara aceasta reteta de porc dulce-acrisor dupa mai multe retete, inlocuind ingredientele tipic chinezesti cu ce gasiti pe piata. Porcul dulce acrisor isi are originile in secolul al XVIII-lea, cand

Porc la gratar

Porc la gratar

Porc la gratar - o mancare chinezeasca originara din sud - estul Chinei. Preparatul duce cu gandul la pregatirea carnii pe o furculita lunguiata, cu ajutorul caruia se intoarce porcul si se rumeneste uniform la foc deschis.

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume este excelenta atat pentru o masa obisnuita, cat si pentru mese festive, zile de sarbatoare sau alte evenimente in familie. Pulpa de porc cu legume se mai poate servi cu garnitura de cartofi cubulete, copti si ei la cuptor sau pireu.

Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Porc cu usturoi - Daca vreti sa incercati o altfel de friptura, decat cea clasica, atunci preparati aceasta reteta de carne de porc marinata, in prealabil, intr-un amestec de usturoi cu cimbru si otet. Porc cu usturoi se serveste cu orice fel de garnitura.

Cotlete de porc cu ciuperci

Cotlete de porc cu ciuperci

Cotlete de porc cu ciuperci - Bucura-te de o mancare delicioasa de sarbatori, preparand aceasta friptura de porc cu ciuperci. Cotletele de porc cu ciuperci te vor incanta cu savoarea si gustul deosebit! Pofta buna!

Pulpe de pui in sos de bere

Pulpe de pui in sos de bere

Pulpe de pui in sos de bere - Cine ar refuza niste pulpe generoase, asezonate cu sos de bere si aromatizate cu oregano? Pulpele de pui in sos de bere pot fi preparate chiar si de cei mai neindemanatici, gurmanzi.

Pastravi cu citrice

Pastravi cu citrice

Pastravi cu citrice - Iubitorii de peste de apa dulce, se pot bucura din plin de aceasta reteta de pastravi aromati cu felii de lamaie si portocala. Pastravi cu citrice se servesc cu sote de legume la cuptor si patrunjel tocat deaspra.

Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava - O masa romaneasca desavarsita contine si friptura din diverse carnuri, si cum suntem in prag de sarbatori, va propunem aceasta reteta delicioasa de friptura de porc, frageda si aromata. Friptura de porc la tava se serveste calda, dupa aperitive.

Friptura de vita marinata in pasta de tomate

Friptura de vita marinata in pasta de tomate

Friptura de vita marinata in pasta de tomate este atat de frageda si delicioasa incat se topeste in gura. Friptura de vita marinata in pasta de tomate se serveste alaturi de cartofi natur si legume fierte.

Friptura de porc cu chimen

Friptura de porc cu chimen

Friptura de porc cu chimen poate constitui preparatul de baza la pranz sau cina, urmata de un desert savuros, iar pentru ca aceasta friptura delicioasa sa fie mai usor digerabila, o puteti combina cu o garnitura usoara sau salata. Friptura de porc cu chimen se poate servi si la mese festive sau

Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Daca va hotarati sa preparati aceasta reteta de pui la cuptor, nu veti face deloc o alegere rea. Casa se va umple de un miros irezistibil, in timp ce pulpele se vor rumeni in cuptorul incins. Pulpele de pui la cuptor pot fi combinate cu succes cu diferite salate, legume

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »