Friptura

Friptura de ied marinata in sos de iaurt

Friptura de ied marinata in sos de iaurt

Preparatele din carne de ied sunt o alternativa inedita pentru carnea de miel. Caietulcuretete.com ne ofera o reteta delicioasa de friptura de ied marinata in sos de iaurt, un preparat ce va face deliciul mesei de sarbatoare.

Frigarui din carne de miel condimentata

Frigarui din carne de miel condimentata

Pentru sarbatoarea Pascala va oferim retete gustoase si usor de pregatit. Frigaruile din carne de miel condimentata sunt foarte savuroase, acestea putand fi servite simple sau alaturi de garniturile dumneavoastra preferate.

Butterfish file la cuptor

Butterfish file la cuptor

Butterfish este un peste marin care se gaseste si la noi atat in restaurante cat si in comert. Acest peste contine cu 50% mai multe omega 3 decat somonul si are o aroma mai discreta fata de somon. Iti prezentam o reteta simpla cu butterfish file la cuptor.

Pulpa de curcan pe pat de cartofi

Pulpa de curcan pe pat de cartofi

Carnea de curcan este vestita atat pentru aportul mic de grasimi, cat si pentru gustul sau aromat. Combinata cu cartofi putin rumeniti si usor condimentati dezvaluie un preparat perfect pentru o cina de sarbatoare.

Iepure cu verdeturi aromate

Iepure cu verdeturi aromate

O friptura diferita de tot ce-am consumat in ultima perioada, cand pe masa s-au aflat preponderent preparate din carne de porc sau peste. Iepurele este foarte gustos mai ales in combinatie cu verdeturi aromate!

Praz prajit cu piept de pui

Praz prajit cu piept de pui

O friptura perfecta pentru zilele de dupa sarbatorile de iarna. Carnea de pui este usoara pentru organism si aduce suficiente proteine pentru a ne asigura o stare de sanatate optima, iar prazul este cunoscut pentru gustul sau aromat.

Friptura de purcel in coniac

Friptura de purcel in coniac

Aceasta reteta de friptura de purcel in coniac este preparatul perfect pentru masa speciala din seara magica de Craciun. Foarte gustoasa si frageda, carnea de purcel se combina fericit cu marinata de coniac aromat iar rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental

Cotlet de porc cu ghimbir si branza Emmental

O friptura perfecta pentru zilele de sarbatoare. Coltletul de porc cu ghimbir si branza Emmental se va rumeni apetisant iar branza care se va topi il va imbraca minunat. Nu ai cum sa rezisti unei asemena ispite!

Peste pane cu piure de conopida

Peste pane cu piure de conopida

Aceasta reteta de peste pane cu piure de conopida este delicioasa si va fi cu siguranta vedeta unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de vitamine si minerale esentiale.

Somon prajit in tigaie cu grau integral

Somon prajit in tigaie cu grau integral

Aceasta reteta de somon prajit in tigaie cu grau integral este delicioasa si va face cu siguranta deliciul unei mese imbelsugate intre prietenii apropiati. Foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de vitamine si minerale esentiale.

Pui in crusta de unt si usturoi

Pui in crusta de unt si usturoi

O friptura perfecta pentru zilele reci.

Muschiulet de porc `En Papilotte` cu fenicul

Muschiulet de porc `En Papilotte` cu fenicul

Razvan Roman, marele castigator Academia MAGGI si absolvent al Ashburton Cookery School din Marea Britanie, ne propune o reteta britanica ispititoare.

Pui cu struguri si lamaie

Pui cu struguri si lamaie

Prepara aceasta friptura savuroasa si vei aduna numai laude!

Pastrama impanata la cuptor

Pastrama impanata la cuptor

Reteta de Pastrama impanata la cuptor este o reteta originala marca Academia Maggi! Este un preparat gustos care poate inlocui oricand cu succes mezelurile din comert.

Buffalo Wings

Buffalo Wings

Buffalo Wings este o reteta originala marca Academia Maggi! Gateste si tu acasa faimoasele aripioare picante americane! Buffalo Wings se pregatesc la cuptor si sunt delicioase, un adevarat festin american. Pofta buna!

Frigarui `Prosciutto Melon`

Frigarui `Prosciutto Melon`

Daca iti plac combinatiile inedite atunci cu siguranta vei indragi aceasta reteta consacrata!

Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta de Pulpe de pui pe pat de legume este o reteta originala marca Academia Maggi! Veti obtine o friptura minunata si sanatoasa pentru orice ocazie.

Frigarui din ciupercute si pancetta

Frigarui din ciupercute si pancetta

Daca iti place carnea afumata pregateste niste frigarui inedite din ciupercute rumenite si pamcetta!

Frigarui din rinichi de miel

Frigarui din rinichi de miel

Daca iti place carnea de miel pregateste niste frigarui inedite din rinichi asezonat cu bacon!

Friptura de vitel in stil cubanez

Friptura de vitel in stil cubanez

Prepara o delicioasa friptura din pulpa de vitel marinata si suculenta!

Rata cu cartofi si curry

Rata cu cartofi si curry

Prepara o delicioasa cina de martisor cu piept de rata aromat si cartofi cu curry.

Peste cu ghimbir si ceapa verde

Peste cu ghimbir si ceapa verde

Pestele gatit in aburi are o aroma delicata si un gust inconfundabil, alaturi de ceapa verde.

Pui la cuptor cu mustar iute

Pui la cuptor cu mustar iute

Puiul la cuptor se numara adesea printre bunatatile pe care le punem pe masa de Sarbatori, pentru a mai varia si echilibra meniul traditional pe baza de porc. Iata o reteta inedita care va face senzatie!

Friptura din carne rosie cu sos de mustar

Friptura din carne rosie cu sos de mustar

De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.

Cotlet de porc cu sos de iaurt

Cotlet de porc cu sos de iaurt

Pentru ca in spectacolul culinar al toamnei regina preparatelor este carnea de porc, va oferim o reteta rapida de cotlet de porc cu sos de iaurt.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »