Dulceata si gem

Gem de cirese si zmeura

Gem de cirese si zmeura

Acest gem de cirese si zmeura este pur si simplu pe placul tuturor. In sezonul fructelor, puteti prepara o cantitate considerabila de gem din cirese si zmeura, iar cand aveti pofta scoateti din camara si preparati deserturi delicioase cu acest gem.

Gem de prune si pere

Gem de prune si pere

Alte delicii pline de vitamine sunt prunele si perele. Preparati din prune si pere un gem dulce acrisor, pe care il puteti folosi pentru prajituri, torturi, sosuri, cocktailuri... In plus acest gem de prune si pere este unul din cele mai putin pretentioase gemuri de preparat si este si foarte

Gem de banane

Gem de banane

Incercati acest gem de banane alaturi de gauffre sau clatite... veti fi incantati! Acest gem de banane se prepara foarte rapid si este delicios.

Jeleu de lamaie

Jeleu de lamaie

Jeleu de lamaie - Cu acest jeleu de lamaie poti umple cateva mini tarte. Gustul dulce - acrisor al jeleului de lamaie se va combina foarte bine cu cel al tartelor. Sau poti unge pur si simplu o felie de paine prajita cu unt si cu acest jeleu. Delicios!

Gem de afine sau mure

Gem de afine sau mure

Gemul de afine sau mure este delicios pentru prajiturelele de fructe, torturi, rulade cat si alte deserturi, in functie de imaginatia fiecaruia. Gemul de afine sau mure intins pe o felie de paine cu unt poate constitui si un mic dejun delicios.

Jeleu de capsuni

Jeleu de capsuni

Jeleu de capsuni este dulce si foarte parfumat. Jeleul de capsuni se poate folosi la ungerea tartelor, a buseurilor sau chiar a torturilor.

Gem de patru fructe

Gem de patru fructe

Gem de patru fructe - In anotimpul rece nu ne putem bucura de prea multe fructe proaspete, in schimb ne putem delecta cu diverse prajiturele la care putem folosi acest gem de patru fructe, preparat cu grija in perioada vara - toamna.

Gem de zmeura fara fierbere

Gem de zmeura fara fierbere

Gem de zmeura fara fierbere - Surprindeti musafirii punand un strop de gem de zmeura peste banalele gogosi clasice sau cu branza. Vei obtine un gust si mai rafinat, dar si un aspect delicios.

Jeleu de coacaze

Jeleu de coacaze

Jeleu de coacaze este unul dintre deserturile preferate ale copiilor, dar nici cei mari nu-l vor ocoli, mai ales daca il folosim la prajiturile de Craciun sau pentru tortul festiv de Revelion. Incercati acest jeleu de coacaze, rezultatul va fi pe masura.

Gem de piersici

Gem de piersici

Gem de piersici - Pregateste-ti camara si umple-o cu diverse gemuri si dulceturi ca pe timp de iarna sa prepari mult mai rapid un desert atunci cand poftele iti dau tarcoale. Poti prepara un desert delicios de gogosi rumenite in cuptor si umplute, apoi, cu gem de piersici.

Jeleu de ananas

Jeleu de ananas

Jeleu de ananas - Cei indragostiti de fructe exotice, pot incerca aceasta reteta de jeleu de ananas foarte aromat si delicios. Jeleul de ananas se prepara foarte usor, incercati-l!

Gem de lamaie si afine

Gem de lamaie si afine

Cu acest gem de lamaie si afine veti face senzatie printre musafiri. Toti vor crede ca ati petrecut ore in sir in bucatarie, insa nu trebuie sa dezvaluiti secretul...

Gem de curmale

Gem de curmale

Acest gem de curmale este delicios atat servit la temperatura camerei, cat si de la congelator. Alaturi de un croissant fierbinte sau o briosa pufoasa... yummy... trebuie incercat!

Gem de rubarba - reteta rapida

Gem de rubarba - reteta rapida

Pentru ca este foarte sanatoasa, dar si la indemana oricui, iata o reteta rapida de rubarba.

Gem de rubarba si capsuni

Gem de rubarba si capsuni

Acest gem de rubarba si capsuni este foarte simplu si rapid de preparat. Veti obtine dupa aceasta reteta un gem delicios.

Gem de capsuni fara zahar

Gem de capsuni fara zahar

Gem de capsuni fara zahar ideal pentru cei care tin o cura de slabire si pentru diabetici. In comparatie cu majoritatea produselor pentru diabetici, acest gem de capsuni are un gust excelent!

Gem de rubarba si fructe de padure

Gem de rubarba si fructe de padure

Gem de rubarba si fructe de padure: o combinatie excelenta de trei tipuri de fructe de padure si rubarba. O reteta in care rubarba nu domina prin puterea aromei sale, ci se armonizeaza perfect cu restul ingredientelor.

Gem de kiwi

Gem de kiwi

Gem de kiwi - un gem racoritor care emana vitamine chiar si prin aspect, perfect pentru mic dejun sau ca toping la diverse creme. Un gem inedit cu atat mai mult cu cat este perfect ca umplutura pentru clatite.

Gem de mango

Gem de mango

Acest gem de mango se poate prepara fie cu mago copt, fie cu mango verde, insa este indicat fructul stat foarte mult la soare.

Gem de rubarba si ananas

Gem de rubarba si ananas

Aceasta reteta delicioasa de gem dureaza doar 30 de minute si contine rubaba, ananas maruntit, zahar si gelatina de capsuni, astfel va puteti bucura de acest gem pe intreaga perioada a anului.

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura este una din cele mai populare dulceturi, fiind deosebit de savuroasa. Dulceata de zmeura parfumata si dulce este preferata tuturor si mai ales a copiilor. Putem sa ne rasfatam cu dulceata de zmeura la micul dejun si vom fi plini de energie toata ziua.

Gem de mure

Gem de mure

Cred ca pentru majoritatea dintre noi micul dejun perfect inseamna paine prajita cu gem, iar daca este gem de mure totul devine devine delicios. Ce poate fi mai placut decat o felie cu paine prajita cu unt si gem de afine pentru o dimineata perfecta.?

Gem de afine

Gem de afine

Iata ingredientul ideal pentru un mic dejun perfect, gem de afine. Poate asa se explica preferinta pentru ceaiul de dimineata, pentru ca merge perfect cu paine prajita cu gem de afine. Prepararea unui gem de afine se bazeaza pe fructe proaspete si putine atentie.

Dulceata de mure si zmeura

Dulceata de mure si zmeura

Dulceata de mure si zmeura este o dulceata de top, care combina gustul miraculos al unor fructe de top. Astfel dulceata de mure si zmeura va fi de 2 ori mai buna daca se poate, cpentru ca aceste 2 fructe se combina fericit, fiecare evidentiind gustul celeilalte.

Dulceata de afine

Dulceata de afine

Vara, darurile padurii sunt atat de bune incat incercam sa le pastram si dupa ce vara-toamna a trecut si atunci facem gemuri, dulceturi, compoturi ...., de aceea va oferim o reteta usoara si la indemana de dulceata de afine. Conditia principala la prepararea de dulceata de afine este sa gasim

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »