Aperitive cu carne sau peste

Ton cu porumb

Ton cu porumb

Grasimile nesaturate omega 3 si omega 6, sunt considerate grasimi bune pentru organism si pentru ca ele se gasesc in peste, ar fi bine sa mancam cat mai mult peste, chiar si printr-un preparat aperitiv simplu ca ton cu porumb.

Aspic cu limba de porc

Aspic cu limba de porc

Aspic cu limba de porc este un aperitiv excelent si delicios. Acest aspic cu limba de porc are un aspect festiv si este tocmai potrivit pentru seara de revelion. Si aceasta pentru ca acest aspic cu limba de porc este destul de usor si pe placul gurmanzilor.

Rulouri de pui

Rulouri de pui

Rulouri de pui sunt niste aperitive excelente si usor de preparat. Aceste rulouri de pui respecta principala regula a aperitivelor pentru ca sunt foarte apetisante si au un gust care te invita la masa. Aceste rulouri de pui se pot servi si ca aperitive si ca fel principal alaturi de alte garnituri.

Piersici cu pasta din piept de rata

Piersici cu pasta din piept de rata

Piersicile sunt atat de savuroase incat putem prepara din ele preparate surprinzatoare, combinatii inedite ca de exemolu piersici cu pasta din piept de rata. Piersici cu pasta din piept de rata este o combinatie excelenta.

Rulouri de pui cu jambon si ciuperci

Rulouri de pui cu jambon si ciuperci

Pentru niste aperitive mai deosebite va oferim reteta de rulouri de pui cu jambon si ciuperci. Aceste rulouri de pui cu jambon si ciuperci sunt apetisante, crocante si foarte gustoase. Rulouri de pui cu jambon si ciuperci putem servi cu diverse sosuri, salate sau alte garnituri.

Midii in sos de vin

Midii in sos de vin

Iata o reteta apetisanta si tentanta de midii in sos de vin perfecta pentru mesele festive si mai ales pentru o seara reusita in doi. Aceste midii in sos de vin sun hranitoare si revigorante si va vor deschide apetitul, in toate directiile.

Ravioli de creveti cu sos de telina

Ravioli de creveti cu sos de telina

La restaurantul Casa Vernescu aveti ocazia de a savura eleganta unor specialitati rafinate si deosebite, precum ravioli de creveti cu sos de telina. Ravioli de creveti cu sos de telina este un preparat apetisant, cu un aspect delicios si un gust incantator, se topeste in gura pur si simplu.

Cuiburi de castraveti cu sardele

Cuiburi de castraveti cu sardele

Cuiburi de castraveti cu sardele sunt niste aperitive delicioase. Gustul picant al pastei de peste, combinat cu racoreala data de castravete, se completeaza perfect in aceasta reteta de cuiburi de castraveti cu sardele. Aceste cuiburi de castraveti cu sardele arata apetisant.

Sardele la cuptor

Sardele la cuptor

Sardele la cuptor sunt un aperitiv picant si savuros, numai bun pentru a deschide pofta de mancare. In ciuda aspectului apetisant aceste sardele la cuptor nu se fac foarte greu. Putem prepara sardele la cuptor, oricand avem de pregatit o masa festiva.

Gamberoni in court bouillon

Gamberoni in court bouillon

Iata o reteta traditionala italieneasca de gamberoni in court bouillon, delicioasa si usoara. Acesti gamberoni in court bouillon, sunt un fel de salata de creveti, care se prepara rapid si simplu, urmarindu-se pastrarea calitatilor crevetilor. Gamberoni in court bouillon este o mancare delicioasa.

Tartine cu creveti si icre rosii

Tartine cu creveti si icre rosii

Tartine cu creveti si icre rosii sunt intr-adevar niste aperitive sarbatoresti. Aceste tartine cu creveti si icre rosii sunt apetisante, delicioase si se pot servi la mesele festive. Putem servi tartine cu creveti si icre rosii si la o cina romantica, pentru ca eate un inceput savuros si promitator.

Cocktail cu fructe de mare

Cocktail cu fructe de mare

Acest cocktail cu fructe de mare este un aperitiv delicios si sanatos. Cocktail cu fructe de mare putem servi si in ocazii spaeciale de mai mica sau mai larga extindere. Aceste semipreparate din care este facut acest cocktail cu fructe de mare, contin carne de scoici, calamar, pui de sepie, creveti.

Masline umplute cu heringi

Masline umplute cu heringi

Masline umplute cu heringi, de fapt cu pasta de peste sunt niste aperitive deosebite, cu un aspect excelent. Putem pregati masline umplute cu heringi, pentru orice fel de mese festive, pentru sunt si apetisante si delicioase.

Melci umpluti

Melci umpluti

Acesti melci umpluti sunt o mancare nemaipomenita, numai buna pentru gurmanzi, dar destul de buna si pentru o cina festiva la care vrei sa faci o impresie buna. Putem servi acesti deliciosi melci umpluti ca aperitive.

Sunca gratinata in stil florentin

Sunca gratinata in stil florentin

Acest meniu gustos si atat de usor de preparat, sunca gratinata in stil florentin este o adevarata hrana pentru suflet. Sunca gratinata in stil florentin este intr-adevar un deliciu aromat si gustos care poate fi prilej pentru o cina romantica.

Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Pentru ca suntem in plina vara este bine sa profitam de bogatia de oferte de legume, de pe piata. De aceea va oferim o reteta ieftina, buna si sanatoasa de fasole verde cu pui. Fasole verde cu pui este o salata consistenta, plina de vitamine si cu un numar echlibrat de calorii.

Rosii umplute

Rosii umplute

Iata o reteta delicioasa pentru dieta Montignac constituita din rosii umplute cu carne tocata, branza si ciuperci. In cadrul aceleiasi diete se pot prepara rosii umplute din vinete, dovlecei, ardei grasi, etc.

Ton in aspic

Ton in aspic

Chiar daca sunteti la dieta puteti realiza preparate mai speciale fara sa va abateti de la regulile acesteia, preparand astfel chiar si aperitive speciale, de genul acestui ton in aspic. Acest delicios ton in aspic este excelent pentru mesele festive sau evenimente deosebite.

Pateu de Mihalt

Pateu de Mihalt

Pateu de Mihalt este una din retetele rafinate, dar la fel de usor de preparat, ale dietei Montignac. Reteta de pateu de Mihalt este ceea ce se cheama noua bucatarie, usor de pregatit acasa. Pot fi un remarcabil antreu la o masa mai deosebita (receptie, o reuniune in familie etc.).

Prosciuto melone

Prosciuto melone

Un restaurant italienesc care se respecta va avea sigur pe lista prosciuto melone. In traducerea romaneasca ar insemna jambon cu pepene si asta nu ne-ar lamuri prea mult. Pentru ca prosciuto melone este o specialitate italieneasca , care depinde de prepararea speciala jambonului.

Paine umpluta cu pasta de peste

Paine umpluta cu pasta de peste

Paine umpluta.cu pasta de peste poate fi un aperitiv excelent pentru o masa festiva, sau o solutie facila pentru pachetele pentru serviciu. Paine umpluta putem prepara cu o zi inainte si totul depinde de imaginatie sau de ce avem in casa. Pregatirea meselor festive pentru mai multi invitati este

Rulouri calde

Rulouri calde

Reteta de rulouri calde va poate rezolva rapid unul din aperitivele unei mese festive. Prepararea de rulouri calde se face usor si rapid si se poate face chiar inainte de sosirea invitatilor. Prepari aceste rulouri calde, eventual si cu o zi inainte si le poti tine in frigider.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »