Aperitive cu carne sau peste

Sardine ca la Sicilia

Sardine ca la Sicilia

Indrazneste sa pregatesti sardinele altfel si vei avea un preparat absolut delicios! Pentru aceasta reteta poti folosi sardina proastete sau din conserva. Gustul specific al sardinelor alauri de sucul de mandarine va crea un rezultat exotic.

Midii pane

Midii pane

Un pane foarte usor de preparat si care incanta prin gustul specific de fructe de mare. Nu uita sa scurgi uleiul in exces cu ajutorul unui servetel absorbant. Serveste-le alaturi de salata verde si un vin alb.

Rulada de vita cu ciuperci

Rulada de vita cu ciuperci

Vrei o idee de aperitiv pentru o masa mare? Noi iti propunem un aperitiv satios pe cat de aromat, pe atat de inedit, pe care il poti servi la o masa intre prieteni, care se poate servi cald sau rece, alaturi de un vin rosu.

Rulouri de vinete si pui

Rulouri de vinete si pui

Pentru acest preparat aveti nevoie neaparat de o vanata proaspata, insa in marile supermarketuri veti gasi fara probleme. Sunt delicioase! Gandeste-te la textura fina a vinetei care se topeste in gura si arma cascavalului afumat. Se servesc fierbinti, cu piper alb presarat deasupra.

Jambon de porc

Jambon de porc

Un preparat traditional de Craciun, foarte gustos, jambonul de porc se serveste in cele mai savuroase combinatii. Se serveste taiat felii subtiri. Inarmeaza-te cu abdare, caci jambonul de porc are nevoie de aproximativ 2 saptamanai pentru a fi gata.

Peste marinat in otet

Peste marinat in otet

Un deliciu gastronomic, pestele marinat in otet se poate pastra peste iarna, in beci sau frigider. Este foarte gustos si usor pentru stomac si este o alternativa sanatoasa la pestele prajit. Se poate servi dupa 20-30 de zile, de marinat.

Salata de ton cu fasole si rosii

Salata de ton cu fasole si rosii

Este racoroasa, este aromata iar daca o stropesti cu putina zeama de lamaie o poti transforma in aperitivul ideal.

Ficatei de pui cu sos de maioneza

Ficatei de pui cu sos de maioneza

Fie ca il consumati ca garnitura sau deasupra unor felii de paine prajita, preparatul are o aroma deosebita si aminteste de gustul inconfundabil al ficateilor prajiti, din vremea copilariei. Se consuma rece, ca garnitura sau deasupra unor felii fierbinti de toast prajit.

Ciuperci umplute cu costita si ou

Ciuperci umplute cu costita si ou

Daca-ti plac ciupercile, vei adora acest aperitiv. Ciupercile umplute cu costita si ou se servesc sub forma de aperitiv cald. Ciupercile umplute cu costita si ou au un gust irezistibil si se prepara rapid.

Icre de post

Icre de post

Nu poate fi sarbatoare fara icre pe masa, si daca suntem in timpul unui post putem prepara aceste icre de post. Ingredientul principal al icrelor de post este grisul, care ia o aroma gustoasa datorita sosului de rosii. Prepararea icrelor este cea clasica, adica cu ulei si zeama de lamaie.

Chec din Marsilia

Chec din Marsilia

Aceasta reteta de chec este delicioasa, si in plus se prepara foarte rapid. Poti servi acest chec la pranz, sau pe post de cina delicioasa si consistenta. Se serveste cald cu salata verde sau alta salata si un vin alb sec sau demi-sec.

Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne sunt una din felurile excelente care se pot realiza din aceste legume excelente, care sunt dovleceii. Sosul de rosii si smantana le dau dovleceilor umpluti cu carne un gust foarte gustos.

Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Aceste rulouri din piept de pui se prepara rapid si sunt delicioase. Desi pieptul de pui este fad, in combinatie cu pasta de branza, ardeiul rosu si mozzarella, devine delicios. Iar daca mai pui patrunjel si condimente vei obtine un gust divin.

Barcute de ardei rosu cu ton

Barcute de ardei rosu cu ton

Barcute de ardei rosu cu ton, un aperitiv inedit si extrem de gustos. Copiii pur si simplu vor fi incantati de aceste barcute. Pe langa aspectul deosebit, gustul de ton cu avocado va va face sa repetati reteta foarte curand!

Sandvisuri cu ton

Sandvisuri cu ton

Daca-ti place salata de ton, vei indragi si sandvisurile cu aceste peste gras, bogat in Omega-3 acizi grasi . Sandvisuri cu ton o reteta rapida de a prepara un mic dejun delicios. Aceste sandvisuri cu ton sunt crocante si apetisante.

Creveti cu branza feta

Creveti cu branza feta

Creveti cu branza feta inveliti in felii de bacon este un preparat apetisant, cu un aspect delicios si un gust incantator, se topeste in gura pur si simplu. Va oferim aceasta reteta de creveti cu branza feta, pe care o puteti incerca, rezultatul nu poate fi decat sa obtineti o mancare excelenta.

Creveti cu sos de mustar

Creveti cu sos de mustar

Creveti cu sos de mustar cu singuranta vor fi pe placul celor care iubesc mancarurile picante. Aeroma exotica a crevetilor se imbina perfect cu vinul, iar in combinatie cu sosul de mustar devin absolut deliciosi.

Pachetele de creveti

Pachetele de creveti

Va propunem o combinatie fusion de creveti impachetati in felii de bacon. Serviti acesti creveti cu un sos picant, langa orez sau legume sotate. Acest aperitiv se potriveste de minune pentur o cina romantica.

Tartine cu creveti

Tartine cu creveti

Tartinele cu creveti sunt intr-adevar niste aperitive sarbatoresti. Aceste tartine cu creveti sunt apetisante, delicioase si se pot servi la mesele festive. Putem servi tartine cu creveti si icre rosii si la o cina romantica, pentru ca eate un inceput savuros si promitator.

Creveti in sos de mustar

Creveti in sos de mustar

Creveti in sos de mustar est un aperetiv picant, pe care il preparati usor si este extrem de gustos. Merita sa incercati reteta de creveti in sos de mustar, nu veti regreta. Ii serviti reci sau fierbinti, dupa cum preferati si cu sos de mustar.

Fluturasi de creveti prajiti

Fluturasi de creveti prajiti

Fluturasi de creveti prajiti, o mancare de creveti care cu siguranta o veti indragi dupa ce o veti prepara si veti vedea cat de rapid si de usor se gateste. Un aperitiv crocant, langa care merge un sos cremos.

Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmet sunt intr-adevar niste aperitive sarbatoresti. Acesti creveti imbracati in pesmet sunt apetisanti, deliciosi si se pot servi la mesele festive. In plus, acest aperitiv cu creveti se prepara rapid.

Creveti marinati

Creveti marinati

Creveti marinati - aceasta reteta de creveti marinati este usor de preparat si veti obtine niste creveti extrem de gustosi pe care ii puteti servi la mesele de sarbatori. Acesti creveti marinati impreuna cu un vin alb sec sau sampanie sunt de neuitat.

Coltunasi chinezesti

Coltunasi chinezesti

Coltunasii reprezinta un preparat foarte raspandit atat in China si Japonia, dar si in afara continentului asiatic, in special in America de Nord. Acestia se pot umple atat cu legume, dar si cu carne tocata de porc, berbec, vaca, crevete si peste si se servesc impreuna cu sos traditional chinezesc.

Creveti cu chili si sare

Creveti cu chili si sare

Creveti cu chili si sare - preparati aceasta reteta daca va plac mancarurile picante, acesti creveti va vor lasa fara respiratie... cu siguranta veti mai cauta reteta pentru a-i prepara din nou! Crevetii pot fi preparati si cu o zi inainte de servire, sunt la fel de gustosi.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »