Aperitive cu carne sau peste

Stridii in sos de sampanie

Stridii in sos de sampanie

Stridiile se consuma crude, fierte, prajite, la cuptor, afumate, murate, la gratar, sau ca ingredient aditional la diverse mancaruri. Noi va propunem astazi un preparat afrodisiac, celebru in toata lumea: stridii cu sampanie. Un deliciu pentru cunoscatori.

Tarta de branza Miez de Lapte cu peste cod

Tarta de branza Miez de Lapte cu peste cod

Iti propunem un aperitiv delicios si inedit cu Miez de Lapte si cod, care se prepara rapid. O portie de astfel de aperitiv are 331 de calorii. In combinatie cu branza, ardei si usturoi, aperitivul iti ofera o experienta culinara inedita.

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Vrei sa pregatesti un aperitiv inedit? Cuburile cu crema de branza si somon pot fi alegerea perfecta atunci cand vrei sa-ti surprinzi invitatii. Caietul cu retete ne invata sa pregatin retete gustoase, accesibile oricui.

Clatite gratinate, cu somon afumat

Clatite gratinate, cu somon afumat

Aceasta reteta de clatite cu somon este ideala pentru acele zile in care vrei sa mananci ceva usor, care sa nu necesite mult timp pentru preparare. Este o reteta inedita pe care te sfatuim sa o incerci.

Creveti picanti

Creveti picanti

Aceasta reteta de creveti picanti este delicioasa si te va scoate cu siguranta din obisnuinta mancarurilor specific romanesti din care te-ai infruptat de sarbatori. Foarte gustosi si plini de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de acizi Omega 3.

Ciuperci cu pastrama si cascaval

Ciuperci cu pastrama si cascaval

O reteta simpla dar spectaculoasa ca gust, pentru a pune pe masa de Craciun o delicioasa garnitura din ciuperci. Acest fel de mancare se poate consuma ca fel principal, alaturi de sos sau piure de cartofi sau ca garnitura pentru gratar.

Rosii umplute cu crema de peste

Rosii umplute cu crema de peste

Probabil ai mancat rosii umplute cu pasta de branza, dar ce ai zice daca ar fi umplute cu pasta de peste? Un meniu potrivit pentru cele doua zile din Postul Pastelui in care este dezlegare la peste si nu numai! Se poate pune in pasta de peste si putin mustar iute.

Aperitiv cu ton si branza Cheddar

Aperitiv cu ton si branza Cheddar

Iti place combinatia de sarat si picant? Daca vrei un aperitiv gustos si deosebit pentru o ocazie speciala, incearca sa combini tonul cu branza Cheddar. Acest aperitiv se serveste imediat, cu ceapa verde deasupra.

Frigarui cu creveti

Frigarui cu creveti

Un aperitiv pentru adevaratii pasionati ai gastronomiei mediteraneene. Frigaruile cu creveti se servesc fierbinti alaturi de sos de chilli si zeama de lamaie. Aceste aperitive sunt perfecte daca esti gazda unei petreceri si vrei sa-ti impresionezi invitatii.

Pui afumat cu varza si chilli

Pui afumat cu varza si chilli

Un mix ingenios de alimente intr-un aperitiv savuros. Un aperitiv de zile mari, puiul afumat in combinatie cu salata verde si ghimbir va spori savoarea mesei de sarbatori! Puil afumat cu varza si chilli se serveste rece alaturi de supe fierbinti.

Aperitiv cu somon si ceapa verde

Aperitiv cu somon si ceapa verde

Aperitivele cu aspect haios sunt preferatele copiilor. Acest aperitiv ingenios este preferatul copiilor, deoarece este foarte usor de preparat si deosebit de aromat. Cosuletele din foietaj umplute cu somon si ceapa verde se pot servi fie calde fie reci.

Ciuperci umplute cu creier

Ciuperci umplute cu creier

Un aperitiv original si foarte gustos! Ciupercile umplute cu creier sunt usor de preparat si o combinatie rafinata, inedita. Pentru cei care nu prefera creierul se pot umple si cu carne de vita. Se servesc fierbinti, cu verdeata.

Tartine cu somon si castraveti

Tartine cu somon si castraveti

Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti care se servesc cu ajutorul unei scobitori, care strapung tartinele..

Pasta de ton cu maioneza

Pasta de ton cu maioneza

Un aperitiv perfect pentru o masa festiva sau o cina intre prieteni, pasta de peste se prepara imediat si este foarte gustoasa in combinatie cu toastul prajit. Pasta cu ton se serveste pe toast de paine prajita.

Ciuperci cu ficatei

Ciuperci cu ficatei

Combinatia dintre ficateii de pasare si ciuperci este una deosebita si reteta este recomandata in special copiilor si persoanelor cu sensibilitate gastrica. Ciuperci cu ficatei se servesc fierbinti, cu verdeata sau ceapa verde deasupra.

Chiftele din creveti

Chiftele din creveti

Daca te-ai saturat de chiftelutele din pui sau proc iti prezentam un alt fel de chiftele, de data aceasta din creveti gustosi, vor incanta cu siguranta degustatorii de la o cina intre prieteni. Serveste-le reci cu iaurt sau fierbinti, cu piure.

Toast cu somon si susan

Toast cu somon si susan

Un aperitiv teribil de gustos si foarte potrivit pentru o zi de sarbatoare, toastul cu file de somon afumat si delicate seminte de susan reprezinta gustarea ideala.Se servesc combinate, painea fierbinte si fileul si maioneza foarte rece.

Caved Catzutz

Caved Catzutz

Daca-ti plac preparatele pe baza de ficat, acest aperitiv va fi pe gustul tau. Aperitiv foarte gustos, Caved Catzutz se serveste rece, alaturi de acritura, la orice masa in familie. Se serveste cu castraveti acri, gogosari sau salata de rosii picante.

Drob de curcan

Drob de curcan

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de curcan. Este la fel de gustos ca si unul cu miel si mult mai usor digerabil. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de rosii mici, cherry.

Drob de peste

Drob de peste

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Ansoa marinat

Ansoa marinat

Vrei niste aperitive foarte gustoase si usor de preparat? Incearca file de ansoa marinat, in combinatie cu toast de paine prajita! Este un aperitiv extrem de usor de preparat si potrivit pentru orice ocazie.

Crochete de peste

Crochete de peste

Se apropie Duminica Floriilor si cum este dezlegare la peste, va propun o reteta delicioasa de crochete de peste care se pot servi simple sau intr-o salata apetisanta. Se servesc fierbinti daca sunt simple sau se lasa la racit in frigider daca fac parte dintr-o salata.

Rosii umplute cu peste

Rosii umplute cu peste

Probabil ai mancat rosii umplute cu branza, asa ca iti propunem altfel de rosii umplute. Daca ai nevoie de un aperitiv pe cat de gustos pe atat de aratos iti recomandam rosiile umplute cu peste si orez. Se servesc calde, cu cate 1 lingura de iaurt pe fiecare rosie umpluta.

Rulada de carne cu sos iute

Rulada de carne cu sos iute

Adu ceva picant in experienta ta culinara. Aceasta rulada picanta este foarte gustoasa servita rece, iar in cazul celor mai sensibili la condimente se poate asezona si cu sos Worcestershire. Se serveste rece, taiata in felii.

Cartofi rulati in bacon

Cartofi rulati in bacon

Un aperitiv foarte gustos pentru o masa festiva de 1 Martie, cartofii rulati in bacon se pot servi atat prietenilor cat si unor invitati mai pretentiosi. Pune cate o jumatate de lingura de smantana rece peste fiecare rulou de bacon.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
viziteaza sectiunea Sfaturi »