Sos Pesto Extra

Sos Pesto Extra

Aceasta este cea mai autentica reteta pentru a prepara sosul Pesto. Combinatia ingredientelor face ca sosul Pesto sa iasa perfect! Sosul Pesto se poate pastra la frigider o luna, intr-un borcan inchis si cu o lingurita de ulei deasupra, iar la congelator 4 - 6 luni.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Status
Calorii276 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 frunza
  • unt1 lingura
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline1 cana
  • busuioc1 frunza
Preparare

Intr-un blender puneti alunele de padure, mugurii de pin, usturoiul, sare, piper, busuioc si patrunjel, mixati, adaugand treptat ulei de masline.

Amestecati pana devine o pasta densa, adaugati branza Romano si parmezanul, apoi dati la rece intr-un bol in care deasupra sosului turnati o pojghita de ulei de masline pentru a preveni maronirea sa.

Recomandari