Parsley Sauce

Parsley Sauce

Parsley sauce, sosul de patrunjel este un sos englezesc care se serveste de obicei la peste sau la fasole verde. Are la baza sos bechamel sau veloute la care se aduga patrunjel proaspat tocat, de aici si numele de Parsley sauce. Pestele facut la cuptor sau fiert se scoate pe platou, se orneaza cu

Specificbritanic
Timp prepararerapid
Status
Calorii250 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • unt100 g
  • faina65 g
Preparare

Se topeste untul intr-o cratita la foc mic, se adauga faina si se amesteca pana isi schimba putin culoarea;

Se stinge cu lapte si se adauga dupa gust sare, piper si nucsoara;

Se curata si spala patrunjelul proaspat, se toaca si se amesteca cu sosul alb.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nimic interesant...
  • person

    "daca o femeie vrea sa fie egala cu un barbat, inseamna ca se subestimeaza...:))))"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right