Salata marocana cu pui

Salata traditionala marocana, un festin al gustului si prospetimii, salata cu pui incanta intotdeauna turistii aflati in vacanta.
Ingrediente
- ardei iute2 bucati
- castravete verde1 bucata
- morcov2 bucati
- marar8 fire
- usturoi uscat2 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- iaurt4 linguri
- boia iute0 dupa gust
- maioneza200 g
- ceapa verde1 legatura
- piept pui1 bucata
Preparare
- Pipetul de pui fiert se curata de pielite si se toaca in cubulete foarte mici, care se amesteca cu sarea si mirodeniile.
- Castravetele, morcovii, ceapa verde, ardeii iuti, cateii de usturoi se toaca marunt si trei sferturi din amestec se pune intr-un castron peste care se pune puiul taiat cubulete si se amesteca.
- Se amesteca intr-un mixer maioneza si iaurtul si apoi se pune peste legume si pui, amestecand.
- Se pune intr-un vas care se orneaza cu restul de legume taiate cubulete.
Tips
Se poate servi simpla sau ca garnitura.