Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Aceasta salata simpla, dar in acelasi timp eleganta este foarte gustoasa atat ca garnitura, cat si ca fel individual de mancare.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • branza feta175 g
  • otet balsamic3 linguri
Preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca.

Intre timp puneti sparanghelul la o distanta de 2,5 - 3 cm distanta fata de vasul cu apa fiarta, si acoperiti.

Tineti la abur pana se inmoaie, dar este totusi ferm, intre 4 - 7 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati sparanghelul, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.

Recomandari