Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Aceasta salata simpla, dar in acelasi timp eleganta este foarte gustoasa atat ca garnitura, cat si ca fel individual de mancare.
Ingrediente
- branza feta175 g
- otet balsamic3 linguri
Preparare
Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca.
Intre timp puneti sparanghelul la o distanta de 2,5 - 3 cm distanta fata de vasul cu apa fiarta, si acoperiti.
Tineti la abur pana se inmoaie, dar este totusi ferm, intre 4 - 7 minute, scurgeti si lasati la racit.
Amestecati sparanghelul, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Oda pt Tine
- person
""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""