Quinoa cu pui, mazare si sparanghel

Quinoa cu pui, mazare si sparanghel

O salata extrem de gustoasa, combinatia de boabe de quinoa si pui rumenit incanta orice degustator pretentios.

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • mazare200 g
  • sparanghel4 fire
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline0
  • sare0
  • carne de pui350 g
  • ceapa rosie1 bucata
  • piper verde0
  • quinoa250 g
Preparare

Boabele de quinoa se spala si se pun la fiert impreuna cu sare si piper, cam 10 minute, apoi se scurg.

Ceapa rosie se toaca marunt si impreuna cu firele de asparagus tocate mediu se pun la calit in ulei de masline, cateva minute.

Se adauga mazarea fiarta si usturoiul tocat marunt si se caleste inca 5 minute.

Se amesteca intr-un castron de sticla compozitia calita, boabele de quinoa si bucatile de pui rumenit, impreuna cu sare si piper verde.

Se pregateste o forma de chec sau rulada, ungandu-se cu putin ulei de masline si se pune in ea compozitia, nivelandu-se.

Se tine la cuptor timp de 1 ora si ceva, pana se rumeneste bine si se leaga.

Tips

Se serveste calda

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Liniste
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right