Retete pentru 12 persoane

Drob de peste
Drob de peste

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Gogosi cu pere si scortisoara
Gogosi cu pere si scortisoara

Iata o reteta inedita de gogosi, in care combinatia de pere si scortisoara desavarseste gustul. Gogosile cu pere si scortisoara se servesc fierbinti, simple sau pudrate cu putin zahar brun. Pofta buna!

Tort Black Forest
Tort Black Forest

Iata o reteta de tort festiv pentru sarbatoarea Pastelui, o delicatesa dulce si aromata.

Fursecuri dulci cu susan
Fursecuri dulci cu susan

Au un gust minunat si se pot servi oricand alaturi de o cana cu ceai sau un pahar de vin rosu.

Sarmalute cu pasat
Sarmalute cu pasat

Sunt foarte gustoase si reprezinta o alternativa deosebita la sarmalele clasice cu varza si carne tocata.

Clatite cu topping de coacaze negre
Clatite cu topping de coacaze negre

Cand ai pofta de ceva dulce ce poate fi mai usor de preparat si mai economicos decat o portie de clatite? Dar cand vrei ceva deosebit de mancat incearca clatitele cu topping de coacaze negre.

Tort deliciu de Valentine`s Day
Tort deliciu de Valentine`s Day

Rasfata-ti iubitul de Valentine`s Day cu un desert care iti lasa gura apa si te asigur ca va fi incantat! Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de partener, intr-o atmosfera tipic romantica.

Prajitura cu ness
Prajitura cu ness

Un desert rafinat si foarte aspectuos, prajitura cu crema de ness incanta prin finetea gustului.

Rulada de vita cu ciuperci
Rulada de vita cu ciuperci

Vrei o idee de aperitiv pentru o masa mare? Noi iti propunem un aperitiv satios pe cat de aromat, pe atat de inedit, pe care il poti servi la o masa intre prieteni, care se poate servi cald sau rece, alaturi de un vin rosu.

Ciorba de afumatura
Ciorba de afumatura

Poti transforma carnea afumata de porc intr-o delicatesa care-ti lasa gura apa, cu ajutorul borsului si a tarhonului.

Pachetele cu ciuperci
Pachetele cu ciuperci

Cand vrei un aperitiv rapid si foarte gustos, opteaza intotdeauna pentru ciuperci. Iar aceste pachetele cu ciuperci sunt absolute delicioase! Se servesc fierbinti si pot fi consumate simple sau ca aperitiv la o masa in familie.

Tort alb
Tort alb

Un dulce festiv pentru cei dragi, de Sfantul Ion, tortul alb se potriveste perfect pe orice preferinta culinara.

Clatite cu ficatei de pui
Clatite cu ficatei de pui

Un aperitiv mai putin obisnuit, insa foarte potrivit pentru sarbatori sunt clatitele cu umplutura de ficatei de pui.

Peste marinat in otet
Peste marinat in otet

Un deliciu gastronomic, pestele marinat in otet se poate pastra peste iarna, in beci sau frigider. Este foarte gustos si usor pentru stomac si este o alternativa sanatoasa la pestele prajit. Se poate servi dupa 20-30 de zile, de marinat.

Bors de oase de porc
Bors de oase de porc

Un alt preparat traditional de Craciun este si binecunoscutul bors de oase de porc, care merge de minune alaturi de un ardei iute.

Chec caramel
Chec caramel

De Craciun prepara checul tau preferat, in varianta "caramelizata"!

Saratele cu branza
Saratele cu branza

Sunt foarte potrivite pentru o seara cu prietenii, la vizionarea unui film sau ca aperitiv inainte de o masa principala.

Cornulete de post
Cornulete de post

Suntem in postul Craciunului si putem savura linistite, atat noi cat si intreaga familie, aceste savuroase cornulete de post.

Gogosi rasucite
Gogosi rasucite

Se apropie sarbatorile iar mirosul imbietor de gogosi se simte in orice casa. Rasfata-ti masa din weekend cu aceste delicioase gogosi traditionale!