Retete pentru 12 persoane
Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.
Iata o reteta inedita de gogosi, in care combinatia de pere si scortisoara desavarseste gustul. Gogosile cu pere si scortisoara se servesc fierbinti, simple sau pudrate cu putin zahar brun. Pofta buna!
Iata o reteta de tort festiv pentru sarbatoarea Pastelui, o delicatesa dulce si aromata.
Au un gust minunat si se pot servi oricand alaturi de o cana cu ceai sau un pahar de vin rosu.
Sunt foarte gustoase si reprezinta o alternativa deosebita la sarmalele clasice cu varza si carne tocata.
Cand ai pofta de ceva dulce ce poate fi mai usor de preparat si mai economicos decat o portie de clatite? Dar cand vrei ceva deosebit de mancat incearca clatitele cu topping de coacaze negre.
Rasfata-ti iubitul de Valentine`s Day cu un desert care iti lasa gura apa si te asigur ca va fi incantat! Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de partener, intr-o atmosfera tipic romantica.
Un desert rafinat si foarte aspectuos, prajitura cu crema de ness incanta prin finetea gustului.
Vrei o idee de aperitiv pentru o masa mare? Noi iti propunem un aperitiv satios pe cat de aromat, pe atat de inedit, pe care il poti servi la o masa intre prieteni, care se poate servi cald sau rece, alaturi de un vin rosu.
Poti transforma carnea afumata de porc intr-o delicatesa care-ti lasa gura apa, cu ajutorul borsului si a tarhonului.
Cand vrei un aperitiv rapid si foarte gustos, opteaza intotdeauna pentru ciuperci. Iar aceste pachetele cu ciuperci sunt absolute delicioase! Se servesc fierbinti si pot fi consumate simple sau ca aperitiv la o masa in familie.
Un dulce festiv pentru cei dragi, de Sfantul Ion, tortul alb se potriveste perfect pe orice preferinta culinara.
Un aperitiv mai putin obisnuit, insa foarte potrivit pentru sarbatori sunt clatitele cu umplutura de ficatei de pui.
Un deliciu gastronomic, pestele marinat in otet se poate pastra peste iarna, in beci sau frigider. Este foarte gustos si usor pentru stomac si este o alternativa sanatoasa la pestele prajit. Se poate servi dupa 20-30 de zile, de marinat.
Un alt preparat traditional de Craciun este si binecunoscutul bors de oase de porc, care merge de minune alaturi de un ardei iute.
De Craciun prepara checul tau preferat, in varianta "caramelizata"!
Sunt foarte potrivite pentru o seara cu prietenii, la vizionarea unui film sau ca aperitiv inainte de o masa principala.
Suntem in postul Craciunului si putem savura linistite, atat noi cat si intreaga familie, aceste savuroase cornulete de post.
Se apropie sarbatorile iar mirosul imbietor de gogosi se simte in orice casa. Rasfata-ti masa din weekend cu aceste delicioase gogosi traditionale!