Rulou de carne cu branza si castraveti murati

Rulou de carne cu branza si castraveti murati

Ruloul de carne cu branza si castraveti murati este un preparat pane foarte gustos, iar in combinatie cu diverse salate sau garnituri este un adevarat deliciu. Ruloul de carne cu branza si castraveti murati se poate servi si cu un pahar de vin alb.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou4 bucati
Preparare

Carnea se taie in felii mai mari, acestea se bat cu ciocanelul de batut carne, apoi se condimenteaza carnea si se lasa 10 minute sa patrunda condimentul;

Castravetii murati se taie in fasii lungi si subtiri;

Ouale se bat cu putina sare;

Pe fiecare bucata de carne se pun felii de branza si cateva fasii de castraveti si apoi se ruleaza;

Ruladele se trec prin faina, ou, pesmet si din nou prin ou;

Se rumenesc in ulei.

Tips

Ruloul se prinde fie cu scobitori, fie se leaga cu ata. Daca va plac mai crocante nu le mai dati prin ou, ci doar prin pesmet.

Recomandari