Porc Tonkatsu

Porc Tonkatsu

Specialitate japoneza delicioasa, porc Tonkatsu se serveste de regula alaturi de sos chinezesc dulce-acrisor.

Specificjaponez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  revelion  
Ingrediente
  • sos worcestershire1 lingura
  • mustar2 lingurite
  • ou2 bucati
  • vin alb2 linguri
  • usturoi uscat1 catel
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet0 dupa gust
  • sos de soia1 lingura
  • susan1 lingura
  • cotlet de porc4 bucati
Preparare

Se amesteca bine usturoiul pisat cu vinul alb si cu sosul de soia, iar in acest amestec se inmoaie cotletele, lasandu-se la marinat 1 ora.

Se inmoaie bine carnea marinata in ou batut, apoi se tavaleste prin pesmet brun pana ce bucatile sunt complet acoperite.

Se prajesc feliile de carne pana ce se rumenesc pe ambele parti si sunt facute. Se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie.

Se amesteca bine1 lingurita de sos de soia, semintele de susan, sosul Worcestershire, sare, piper si mustar, iar acest sos se pune peste cotlete.

Tips

Se servesc fierbinti, cu salata de varza si morcov.

Recomandari