Orez pane cu parmezan

Orez pane cu parmezan

Un preparat inedit si cu mare cautare printre iubitorii mancarurilor vegetariene, aceste bilute de orez pane se potrivesc ca aperitiv la orice masa festiva.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • ciuperci120 g
  • lamaie0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet0
  • orez4 linguri
  • parmezan4 linguri
Preparare

Orezul se spala si apoi se pune la fiert in apa cu sare, pana este complet fiert sin u mai are deloc lichid..

Se amesteca bine orezul fiert cu ciupercile scurse si tocate marunt, parmezan ras, sare, piper si apoi se formeaza bilute medii, care se tavalesc prin pesmet brun pana sunt complet acoperite.

Se prajesc bilutele in ulei incins, se scurg pe un servet absorbent si se presara deasupra piper alb.

Tips

Se servesc fierbinti, cu felii de lamaie si verdeata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
destin
  • person

    ""traieste pentru prezent, viseaza pentru viitor, invata din trecut...""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere